• Juist is gespecialiseerd in WordPress

  Sinds 2007 ontwikkelden we al meer dan 200 websites in WordPress en zijn we voor een groot aantal klanten het vaste aanspreekpunt als het gaat om doorontwikkeling van themes, plugins en maatwerk.

WordPress = Open Source eCommerce

WordPress is het meest gebruikte open source content management systeem ter wereld. Het is gratis te gebruiken, eenvoudig, veelzijdig en daarom erg geliefd. Het platform biedt uitgebreide functies voor zowel websites als webshops en heeft zich inmiddels al lang en breed bewezen qua flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid én veiligheid.

Het is niet voor niets dat WordPress het meest wordt gebruikt als CMS voor websites. Wereldwijd draait bijna eenderde van alle websites op WordPress. Maar wat zijn de voor- en nadelen van WordPress? En misschien nog wel belangrijker, waarom zou jij hiervoor moeten kiezen?

Waarom kiezen wij voor WordPress?

 • Grote community, vaak is er al een oplossing voor gestelde vragen via beschikbare templates en plugins.
 • Technisch is alles mogelijk: formulieren, fotoalbums, e-commerce en meerdere talen, het uitbreiden van WordPress vormt geen enkel probleem.
 • Zit een functionaliteit niet standaard in WordPress? Dan is deze vaak te vinden in de vorm van een plugin en anders maken we deze voor je op maat.
 • Niet afhankelijk van één partij, eenvoudig te migreren en te onderhouden.
 • Bekende leveranciers op gebied van betaling, boekhouding etc. hebben software extensies beschikbaar en deze zijn veelal relatief eenvoudig te implementeren.
 • Interessanter qua investering ten opzichte van een maatwerk platform.

Zijn er ook nadelen?

 • Veiligheid en privacy zijn belangrijke onderwerpen vandaag de dag. WordPress wordt vaak als onveilig platform omschreven. Omdat het het meest gebruikte platform is, is het ook interessant voor hackers.
 • Als je weet hoe je WordPress optimaal moet beveiligen, hou je kwaadwillenden eenvoudig buiten de deur.
 • De grote hoeveelheid aan standaard themes (templates) lijkt interessant. Onze stelregel is niet voor niets: theme = theme. Wijzigingen aanbrengen in een theme is op lange termijn vrijwel altijd minder interessant dan een eigen theme ontwikkelen.
Slide Background

Onze ervaring met WordPress

We ontwerpen en ontwikkelen niet alleen je website in WordPress, we hebben ook de nodige ervaring met WordPress plugins voor aanvullende functionaliteiten.

Indien je vanwege het investeringsplaatje kiest voor een standaard theme in plaats van een maatwerk ontwerp, dan weten we waar we op moeten letten bij het zoeken, selecteren én installeren van een theme.

Plugins voor veiligheid, formulieren, meertaligheid, SEO, social media, performance en caching: we kennen ze allemaal en blijven bij door plugins continu te updaten en testen.

200+ WordPress websites ontwikkeld
25+ Maatwerk plugins ontwikkeld
4 WordPress ontwikkelaars
150+ Personen een WordPress training gegeven

10 WordPress websites ter inspiratie!

Benieuwd voor welke klanten we een website in WordPress ontwikkelden?

Van der Heijden bouw en ontwikkeling

RedFoxBlue

Kleijngeld Bouwmaterialen

Van Rijbroek Vloeren

Stukadoorsbedrijf De Groot

Oerlemans Packaging

Advies nodig bij jouw (nieuwe) WordPress website?

neem dan contact met ons op

Juist en WordPress

Ontwerp en ontwikkeling

Van idee tot realisatie, wij ontwerpen en ontwikkelen je website maar denken daarnaast ook met je mee om tot de juiste strategie te komen. We testen alles grondig voordat we de website lanceren en gaan daarna aan de slag met de inzet van digitale marketing.

Beheer

Na de ontwikkeling van je website blijven we betrokken, we kijken samen naar de voortgang, cijfers en statistieken om vervolgens daarop in te spelen. Zijn er kleine aanpassingen, nieuwe producten of veranderingen? Wij kunnen je hierin ondersteunen en de wijzigingen eenvoudig implementeren.

Maatwerk

Graag een nieuwe of andere functionaliteit toevoegen aan je websute? Wij hebben de nodige ervaring met bestaande plugins of hebben specialisten in huis die dit graag voor je programmeren. Alles kan, maar we denken graag mee voor de meest praktische en verantwoorde oplossing.

Workshops

Wil je zelf ook alles kunnen aanpassen in je website? Onze WordPress specialisten leiden je graag op in het CMS van WordPress. Na deze workshop kun je zelfstandig berichten en pagina’s aanmaken, instellingen aanpassen, etc. etc.

Meer weten over WordPress of
een WordPress website van Juist?

Wij helpen je graag verder! Neem contact met ons op