• Wij Zijn Sociaal wordt Juist

    Vanaf nu een nieuwe naam en een nieuwe visie

wijzijnsociaal

logo-blauw

Wij Zijn Sociaal gaat verder als Juist

Wij Zijn Sociaal is in 2012 opgericht. De eerste jaren hebben we bedrijven voornamelijk ondersteund op het gebied van Facebook Marketing. Sinds 2013 was er bij diverse klanten een samenwerking met toen nog Artform. Steeds vaker hielpen we klanten gezamenlijk op het gebied van online marketing en vulden de werkzaamheden elkaar naadloos aan.

Vanaf juli 2014 is Wij Zijn Sociaal in hetzelfde pand gevestigd als Artform en werd deze samenwerking nog nauwer. Een logische stap, passend bij de nieuwe propositie van Artform, was een fusering. Dit is sinds januari 2016 een feit.

De tijd dat enkel een website werd gemaakt is voorbij en heeft plaatsgemaakt voor het begrip Digitale marketing: De juiste content, voor de juiste doelgroep, op de juiste plaats en op het juiste moment. Logisch dat de nieuwe naam Juist hieruit is voortgevloeid.

Digitaal op het juiste moment

Juist gelooft in de kracht van digitale marketing. We doen wat juist is. We bedenken, ontwikkelen, activeren én beheren digitale marketing met effect. De juiste digitale strategie en middelen voor een beter resultaat.

Bekijk ons werk