• Werk waar we trots op zijn

    wat ons bezighield de laatste maanden…

We werken voor bedrijven van klein tot groot in uiteenlopende branches. Dat maakt ons werk zo interessant. Hieronder vind je een overzicht van recente projecten.

Summa Procestechnologie

Summa Procestechnologie is een afdeling van het Summa College. De nieuwe website focust zich op opleidingen voor werkenden en bedrijven.

Wij hebben de WordPress website van Summa Procestechnologie gemaakt van het design tot techniek. De website is heel gebruiksvriendelijk voor zowel de bezoekers als het Summa College zelf.

Het resultaat kan je bekijken op Summa Procestechnologie.

Barli

Barli is een familiebedrijf dat al 30 jaar is gespecialiseerd op het gebied van bouwsystemen. Met flexibele, modulaire bouwmethode realiseert Barli tijdelijke of permanente huisvestiging.

Voor Barli hebben we een nieuwe website gemaakt op maat gemaakt. Een compleet nieuw design met daarbij een procestekening die de werkzaamheden van Barli in kaart brengt.

Bekijk de procestekening op Barli.

Woonstichting JOOST

Woonstichtingen St. Joseph en Kleine Meierij zijn onlangs samengegaan als woonstichting JOOST. Ze beheren samen circa 7500 woningen in voornamelijk de gemeentes Boxtel en Rosmalen.

Beide woonstichtingen waren al klant van Juist. Wij hebben geholpen het technische gedeelte samen te laten gaan. Nu is er één gezamenlijke huisstijl, website en intranet. Ook zijn de sociale kanalen omgezet, zonder verlies van volgers!

Neem eens een kijkje op woonstichting JOOST.

 

Adcorporate

Adcorporate begeleidt haar klanten bij de verkoop of aankoop van een bedrijf. Op een transparante, eerlijke en persoonlijke manier geeft Adcorporate advies bij bedrijfsovernames.

Voor Adcorporate kwamen we na verschillende strategische sessies tot een nieuwe identiteit en daarbij nieuwe site. De nieuwe identiteit bestaat uit een nieuwe propositie, huisstijl en teksten. Dit komt tot uiting op de vernieuwde website, waarop nu onder andere klantcases zijn te vinden.

Op de nieuwe website leer je meer over Adcorporate.

VANDEPUNT.

VANDEPUNT. maakt video’s, animaties and timelapses. Communiceren via beeld en geluid wordt steeds belangrijker en VANDEPUNT. brengt via onder andere video’s op een creatieve manier de boodschap over aan de juiste doelgroep.

Juist en VANDEPUNT. werken vaker samen, het is één van de videopartners van Juist. Deze keer zijn wij aan de slag gegaan voor VANDEPUNT. We ontwikkelde een nieuwe huisstijl, maakte hun nieuwe WordPress website en zorgde voor de content op deze brandnieuwe website.

Benieuwd geworden naar de nieuwe website? Kijk dan eens op VANDEPUNT.

Salesgids

Salesgids is het internetportal waar salesprofessionals terecht kunnen voor vele trainingen en coachtrajecten, artikelen, links en alle andere oplossingen voor verkoopsucces.

Voor Salesgids hebben wij een compleet nieuwe responsive WordPress website ontwikkeld, met een strak en modern design en een nieuw logo. Op de website kunnen verkoopprofessionals gratis formats downloaden. Hiervoor hebben we een koppeling met Mailplus gemaakt, zodat de bezoekers zich meteen inschrijven voor de nieuwsbrief.

Bekijk alle mogelijkheden op de nieuwe website van Salesgids.com.

Bouwbedrijf Berghege

Geboren en groot geworden in Oss. In 1924 opgericht als timmermansbedrijf en inmiddels uitgegroeid tot het veelzijdige en landelijk opererende bouwbedrijf van vandaag de dag. Gespecialiseerd in projectontwikkeling, utiliteits- en woningbouw, onderhouds- en renovatiewerkzaamheden, serviceverlening en diverse werkzaamheden op het gebied van kleinbouw.

De vorige website ontwikkelden we in 2012 samen met Sprangers, Circa Twee en Berghege. Zes jaar later is het tijd voor een frisse uitstraling waarbij de focus is gelegd op visuele elementen met veel fotografie en korte, krachtige teksten.

Benieuwd wat Berghege zoal bouwt?

CamperHuren.nl

Camperhuren.nl verhuurt meer dan 35 luxe, comfortabele campers. Huur een camper en je reis wordt één groot avontuur. Je trekt rond, dus niets moet en alles mag. Door de natuur of de stad, naar het strand of juist de bergen in; de mogelijkheden zijn grenzeloos. Beleef de ultieme vrijheid!

De oude website was aan vernieuwing toe. Een groei in verkeer vanuit mobiele apparaten en een verouderde huisstijl waren de belangrijkste reden om de website en het achterliggende (reserverings)systeem op de schop te nemen. Met het nieuwe platform en de ingezette strategie is CamperHuren.nl klaar voor de toekomst.

Ook een camper huren voor jouw vakantie?

VAEX Group

Vanuit het Brabantse Reek is VAEX actief in de handel van varkens, vee en trucks. Om het onderscheid in de verschillende takken van sport duidelijker naar voren te brengen hebben we drie verschillende websites ontwikkeld vanuit één centrale huisstijl.

Sinds 2012 ondersteunen we VAEX op strategisch en uitvoerend niveau op het gebied van digitalisering, marketing en campagnes. Het nieuwe meertalige platform waar we de websites in ontwikkeld hebben biedt daarbij een stevig fundament voor de komende jaren om VAEX sterker te positioneren.

Bekijk de drie nieuwe websites.

ADC Reproservice

ADC is sinds jaar en dag een vertrouwd adres voor print-, sign-, plot- en drukwerk. Maar ADC doet nog veel meer. Met vestigingen in ‘s-Hertogenbosch, Rosmalen, Boxtel, Eindhoven en Tilburg is ADC uitgegroeid tot een fullservice dienstverlener op het gebied van repro en offset.

Bij ADC werken ervaren vakmensen; mensen die van hun vak houden en trots zijn op het werk dat ze maken. Zij combineren hun vakmanschap met de technologie van de toekomst.

Benieuwd wat ADC Reproservice allemaal doet?

Nederlandse Radiateuren Fabriek

NRF is sinds 1927 een toonaangevende fabrikant en leverancier van koelproducten voor de marine-, automotive- en industriesector. NRF staat van oudsher bekend om de productie van radiateuren, maar is uitgegroeid tot een leverancier van een compleet assortiment motorkoeling- en air conditioning onderdelen.

NRF heeft wereldwijde ontwikkel- en testfaciliteiten. Zowel grote grossiers en distributeurs van voertuigonderdelen als kleinere specialisten in meer dan 80 landen wereldwijd vertrouwen dagelijks op de hoogwaardige producten van NRF.

Neem een kijkje op de nieuwe website.

Nouvion

Nouvion is een toonaangevende producent van stijlvolle tafels, stoelen en banken voor iedereen die gaat voor kwaliteit. Natuurlijke en duurzame materialen en stoffen vormen de basis. Vakmanschap en maatwerk maken elk product uniek.

De nieuwe website van Nouvion is fris, modern en heeft als doel om consumenten en dealers te inspireren met de ruime collectie stoelen, banken en tafels.

Laat je ook inspireren door de collectie van Nouvion.

Grezzo

Exclusieve en handgemaakte meubels voor binnen en buiten. Alle Grezzo meubels zijn maatwerk. Het materiaal dat Grezzo ontwikkelde is een unieke samenstelling van componenten en heeft de uitstraling van gestort beton met uitzonderlijke voordelen.

Juist bedacht en ontwikkelde de merknaam, het logo, de huisstijl en de bijpassende website.

Laat je inspireren op Grezzo.nl

FONZ

FONZ realiseert jouw optimale bedrijfsfinanciering. Waar je vroeger direct naar de bank stapte voor een financiering, zijn tegenwoordig steeds meer verschillende aanbieders van financiering op de markt.

FONZ stapte naar Juist voor strategisch advies en een nieuwe website. Die bedachten en bouwden we, gericht op de belangrijkste vragen van de verschillende doelgroepen.

Benieuwd of dat gelukt is? Ga dan naar www.fonz.nl.

B2Works

B2Works is een uitzendbureau gevestigd in Nijmegen voor industrie, food, productie en logistiek.

Met de propositie ‘uitzendbureau met lef’ wil B2Works potentiële opdrachtgevers en werknemers uitdagen om samen te werken. Duidelijke taal, geen gedoe en afspraak is afspraak. Dat kenmerkt B2Works.

Bekijk de nieuwe website van B2Works.

Agri Meets Design

Agri meets Design is hét platform waar boeren en ontwerpers elkaar ontmoeten en samenwerken aan maatschappelijke vraagstukken. Agri meets Design speurt Nederland af naar prangende vragen, groot of klein, vanaf het erf of uit de beleidskamers. Dan gaan ze op zoek naar een goede match tussen de vragers en ontwerpers.

Juist bedacht en ontwikkelde het nieuwe portal in opdracht van ZLTO.

Kijk wat jij kunt bijdragen op www.agrimeetsdesign.nl

GoedkopeAutoverzekering.nl

GoedkopeAutoverzekering.nl combineert de scherpe premies via internet met de uitstekende dienstverlening van een traditioneel assurantiekantoor dat sinds 1956 bestaat.

Juist ontwikkelde alweer de tweede versie van de website, nadat we de afgelopen jaren tal van acties rondom SEO en conversie optimalisatie hebben uitgevoerd. Al deze inzichten zijn vertaald in de verbeterde versie, waarbij we tevens het platform opnieuw ontwikkeld hebben op basis van WordPress.

Vergelijk en verzeker direct via www.goedkopeautoverzekering.nl

Buro Binnenkans

Buro Binnenkans wil het leven nét iets mooier maken en vertaalt jouw woonwensen naar een persoonlijk interieuradvies.

Juist ontwikkelde de nieuwe website in WordPress en adviseerde eigenaresse Yolande Schroten bij een effectieve inzet van social media zoals Pinterest, Instagram en Facebook.

Bekijk de website van Buro Binnenkans.

Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling

Je hebt een droom. Een bedrijfspand dat klaar is voor de toekomst, een woning die als een thuis voelt, een school- of zorggebouw met meerwaarde of een investering die rendeert. Van der Heijden wil die droom samen met jou verwezenlijken.

We bedachten de propositie en ontwikkelden de nieuwe website voor dit bijzondere familiebedrijf dat dit jaar haar 125-jarig jubileum viert!

Laat je inspireren op www.vd-heijden.nl

Gaffert

Ga voor Gaffert. Tenminste, als je op zoek bent naar de allerbeste oplossing in horizontaal en verticaal transport, of naar een manier waarop dat exceptionele transport wél plaats kan vinden.

Voor de ontwikkeling van de nieuwe propositie en alle uitingen ging Gaffert voor Juist. Gebaseerd op een klantenpanel ontwikkelden we de nieuwe website met als duidelijke opdracht om ‘iets anders dan anders’ te maken in de traditionele markt waarin Gaffert zich begeeft. Oordeel zelf maar of dat is gelukt…

Bekijk de website van Gaffert.

Hawk Tuinmeubelen

Als je bij Hawk Tuinmeubelen niet meer slaagt voor een nieuwe tuintafel, dan lukt het je waarschijnlijk nergens. Doordat je het blad, het onderstel en de stoelen zelf kunt bepalen zijn de mogelijkheden eindeloos.

De oude webshop was toe aan een visuele en technische vernieuwing. Daarom ontwikkelden we een bijpassende uitstraling in een compleet nieuwe Magento-omgeving waarmee Hawk verder kan bouwen aan de toekomst!

Bekijk de nieuwe webshop op www.hawktuinmeubelen.nl

Sinfonia Rotterdam

Sinfonia is hét kamerorkest van de havenstad van Nederland. Tijdens uitvoeringen in concertseries in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam, en op de vele nationale en internationale podia weten ze het publiek te betrekken bij de muzikale beleving.

Juist ontwikkelde de nieuwe website voor Sinfonia inclusief een eenvoudige bestelomgeving voor de ticketverkoop van de verschillende concerten.

Bekijk de website van Sinfonia.

RedFoxBlue

Wie blijvend commercieel succes en meer omzet tegen lagere kosten wil, heeft een wendbare en continu lerende organisatie nodig. RedFoxBlue bouwt dergelijke organisaties door data-analyse te koppelen aan procesoptimalisatie en ervaringsgericht leren.

We mochten voor RedFoxBlue niet alleen de nieuwe website bedenken en bouwen, we ontwikkelden ook een applicatie die een efficiënte interne administratie garandeert.

Benieuwd naar het resultaat? Check dan www.redfoxblue.nl

Kleijngeld Bouwmaterialen

Kleijngeld Bouwmaterialen is een leverancier van bouwmaterialen. Dat wil zeggen: ze leveren bouwmaterialen, zoals er meer bedrijven zijn die dat doen. Dat is op zichzelf ook geen hogere wiskunde. Jij bestelt, Kleijngeld levert. Klaar.

Maar vanaf de start van Kleijngeld in 2004, hebben ze tegen zichzelf gezegd: we gaan het anders doen. Anders dan iedereen. En dat geldt uiteraard ook voor de website.

Bekijk de website van Kleijngeld.

Kober Kinderopvang

Kober is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie in West-Brabant. Dagelijks ontvangen ze duizenden kinderen op kinderdagverblijven, peuteropvang, buitenschoolse opvang, gastouderadressen en bij de tussenschoolse opvang.

Juist ontwikkelde de nieuwe website voor Kober welke werd ontworpen door Einder. De komende periode ondersteunt Juist bij een effectieve inzet van online marketing.

Bekijk de website van Kober

PDCU

Bij het regelen van je personeelszaken kun je soms wel wat hulp gebruiken. Bijvoorbeeld bij werving en selectie, verzuimbegeleiding of een dreigend arbeidsconflict.

De belangrijkste vragen en uitdagingen van (potentiële) klanten vormen de basis voor de opbouw van de nieuwe website. Een visuele weergave van de werkwijze van PDCU geeft vervolgens concreet antwoord hierop.

Bekijk de website van PDCU.

Van Doren Engineers

Een familiebedrijf dat machines en productieprocessen intelligenter maakt. Dat is het doel van Van Doren. Vanuit een vijftal vestigingen richt Van Doren zich op drie pijlers: elektrotechniek, industriële automatisering en productie ICT.

Vanwege de blijvende groei naar gespecialiseerde mensen vervult Juist een actieve rol in de digitale arbeidsmarktcommunicatie binnen Van Doren. Via gerichte campagnes zorgen we voor het gewenste bereik, interactie en conversie.

Bekijk de website van Van Doren Engineers.

HOOG.design

Hoog is dé site waar je inspiratie vindt voor exclusieve woon- en tuininspiratie. De mooiste binnenkijkers en projecten van architecten, interieurarchitecten en tuinarchitecten. Juist is verantwoordelijk voor de online marketing waaronder SEO, SEA en social media.

Laat je inspireren op HOOG.design.

REEF

De projectspecialisten van REEF voeren projecten op locatie uit. Het delen van kennis zit diep in het DNA van REEF.

We verzorgen alle digitale uitingen, ontwikkelden diverse maatwerkapplicaties, websites en koppelingen voor REEF. Daarnaast zorgen we met de inzet van digitale marketing voor de gewenste vind- en zichtbaarheid.

Bekijk de website van REEF.