• Ontwikkelen

    Een sterke basis voor het benutten van kansen

Hoe ziet jouw digitale plek eruit?

Met de strategische aanpak in het achterhoofd, richten we ons op het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke website, webshop of applicatie. We bouwen een centrale plek waar het digitale contact met jouw klanten plaatsvindt.

Samen bepalen we hoe dit eruit komt te zien en welke middelen hiervoor nodig zijn. We hebben daarvoor alle specialisten in huis.

De gebruiker staat altijd voorop

De trend van ‘zenden’ naar ‘wat wil de ontvanger’ is bekend. Toch blijft het een lastige invalshoek om overal toe te passen. Wij helpen je om door de ogen van jouw gebruikers te kijken. Elke beslissing die we maken dient in het voordeel van hen te zijn.

Techniek staat niet stil

Een website, webshop of applicatie gaat pas de lucht in als deze is getest. Wij testen de techniek, jij test de inhoud. Toch kan het voorkomen dat na livegang een complicatie optreedt. Verschillende browsers, versies en besturingssystemen blijven zich ontwikkelen en wij dus ook.

Ontwerp en inhoud

Jij bepaalt de wensen en eisen voor je nieuwe website, webshop of applicatie. Wij adviseren wat de juiste manier is. Samen stellen we de uitgangspunten op en gaan we aan de slag.

Huisstijl

De uitstraling van je bedrijf of organisatie zegt veel over wie je bent en wat je doet. Bij veel contactmomenten met je klanten is jouw huisstijl zichtbaar. Je visitekaartje, e-mailhandtekening en website naadloos op elkaar laten aansluiten. Misschien heb je dit al op orde of kunnen wij je helpen?

Webdesign

Een mooi ontwerp voor jouw website of webshop maken we graag. Jij bepaalt de uitgangspunten en wij laten hier onze expertise op los. Het liefst werken we vanaf een leeg, wit blaadje en mogen we volledig onze gang gaan. De vooraf bepaalde structuur en strategie komen hier tot hun recht.

Gebruiksvriendelijkheid

Leer je klanten kennen. Op welk apparaat bekijken ze je website of webshop en wat is hun behoefte op dat moment? Gebruiksvriendelijkheid gaat over het optimaal afstemmen van techniek, ontwerp en inhoud.

Copywriting

Niets is zo moeilijk als schrijven over jezelf. Wat wil je vertellen en hoe krijg je dit in duidelijke taal op digitaal papier? Indien gewenst ondersteunen we je of nemen we je het werk volledig uit handen.

Slide Background

Technische realisatie

Een optimale weergave van jouw website, webshop of applicatie op elk device is onmisbaar. Jouw klanten gebruiken hun smartphone altijd en overal. Wij zorgen ervoor dat jij digitaal bereikbaar bent.

Websites

Jouw klanten zoeken aansluiting bij hun behoeften. Oriënterend of gericht, op je website moeten zij de juiste informatie vinden. We bouwen websites in WordPress of ons open Kanvas CMS .

Webshops

Bij online winkelen draait het om het gemak van de klant. Voor de ondernemer is het juist hard werken. Wij weten wat het inhoudt en helpen je waar we kunnen. We ontwikkelden en beheren ruim 80 webshops in Magento.

Benieuwd naar onze ervaring en referenties op het gebied van Magento en Magento 2?

Apps

Een app gaat verder dan een mobiele website. Het is een verlengstuk van je middelenmix, vaak met één specifiek doel. Functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid staan voorop.

Maatwerk software

Voor specifieke wensen of complexe koppelingen maken we een applicatie op maat. Alles kan, maar we denken graag mee voor de meest praktische en verantwoorde oplossing.

Maatwerk software ontwikkelen we in het Symonfy framework. Benieuwd hoe?

“De webshop van Dacks geeft klanten het gevoel van exclusiviteit in eigen tuin”

Dacks is een winkel in exclusieve buitenmeubelen, met vestigingen in Amsterdam en Gorinchem. Begin 2012 werd ook een derde winkel geopend; dit keer online.

Samen met Juist werd het online fundament gelegd en gebouwd aan een sterke online positionering. Begin 2015 volgde een volledig redesign en een nieuwe responsive Magento webwinkel.

bekijk project

Slide Background