• Bedenken

    Digitale vooruitgang via de meest effectieve wegen

Wat is jouw digitaal doel?

Meer omzet, minder kosten, meer tevreden klanten? Wat de uitdaging of doelstelling ook is: Juist denkt graag mee.

Door te weten hoe markten bewegen en wat doelgroepen motiveert, krijgen we inzicht in kansen en obstakels.

Een sterke digitale strategie geeft antwoord op drie eenvoudige vragen: waar staan we nu? Wat is ons doel? En hoe komen we daar?

Visueel strategisch model

Wij laten zien hoe jij jouw klanten digitaal bereikt. We brengen de digitale strategie helder in beeld, waarvoor we een visueel strategisch model hebben ontwikkeld. We nemen het gedrag van jouw klanten onder de loep en we focussen op de kansen voor jouw bedrijf.

Strategie als basis voor de toekomst

De spreekwoordelijke stip op de horizon is leuk, maar wat zijn de meest effectieve wegen om daar te komen? Wij komen met nieuwe ideeën en creatieve oplossingen. Altijd gericht op het juiste effect. Ons advies is eerlijk: we geven aan wat werkt, maar ook wat niet werkt.

Slide Background

Ons strategisch model stelt de klantreis van jouw klant centraal:
komen, kijken, kiezen, kopen, terugkeren

Zonder strategie geen toekomst

Alles begint met een strategie. Beknopt of uitgebreid; afhankelijk van jouw situatie en wensen bepalen we samen de doelstellingen en hoe we daar gaan komen. Een concrete marketingkalender biedt daarbij continu het gewenste houvast.

Digitaal marketingplan

Terug naar de basis: waar staan we nu? Wat is ons doel? En hoe komen we daar? Drie eenvoudige vragen, het antwoord hierop is afhankelijk van het gedrag en de behoeften van jouw klanten.

Zoeken, vergelijken en kopen jouw klanten voor een groot deel online? Dan raakt dit je complete bedrijfsstrategie. Digitaal doe je er dan niet even bij. Wij helpen je om digitale marketing de juiste plek te geven binnen de strategie. Dit werken we uit in een concreet plan van aanpak. Beknopt of tot in detail, afhankelijk van jouw wensen en situatie.

Marketingkalender

Wat gaan we doen? Wie doet wat? Wanneer? En met welk doel? De strategie is bekend, maar het gaat om de uitvoering, dus is het tijd om aan de slag te gaan.

Op basis van doelstellingen, doelgroepen en budgetten maken we een concrete marketingkalender die de leidraad vormt voor de uitvoering van de strategie.

“Jumentra maakt veetransport transparant voor transporteurs en handelaren”

Jumentra is hét online platform in Europa dat snel en effectief vraag en aanbod op het gebied van veetransport faciliteert. Jumentra brengt de veehouderij en veetransporteur dichter bij elkaar en zorgt ervoor dat beide vakgebieden efficiënter kunnen samenwerken.

De markt van veetransport is traditioneel georganiseerd en biedt ruimte voor een disruptief businessmodel. De strategische ontwikkeling hiervan is in samenwerking met Juist bedacht en verder uitgewerkt richting een online platform met apps voor iOS en Android.

bekijk project

Slide Background