• Activeren

    De gewenste interactie die leidt tot concrete resultaten

Hoe zetten we gedrag om in resultaat?

Tijd om resultaten te behalen. Op je website communiceer je de juiste boodschap, maar wie leest het? Jij weet wat je doelgroep doet, maar weten zij wat jij doet? De tactiek klopt, nu nog de kansen benutten.

Juist activeert jouw website, webshop of applicatie bij jouw doelgroep. Op de juiste momenten bereiken we het juiste effect. Digitaal gedrag zetten we om in resultaat voor jouw bedrijf.

Samen bepalen we de digitale marketing instrumenten die jij nodig hebt en de momenten om deze in te zetten. Daarbij is ons advies altijd oprecht en onderbouwd.

Specialisten die samenwerken

Wij hebben alle digitale marketingspecialisten in huis. Onze zoekmachine marketeers bereiken jouw doelgroep. Onze content experts zorgen voor de juiste boodschap. Alles wordt op elkaar afgestemd om te zorgen voor een beter resultaat.

Creatief, maar altijd bedrijfseconomisch verantwoord

Een leuke innovatie of slimme campagne kan verrassende resultaten opleveren. Wij lopen graag buiten de gebaande paden, maar we denken wel in oplossingen. Samen met jou spelen we met ideeën maar we overzien de consequenties. Een goed idee is pas goed als het effect juist is.

Slide Background

“De juiste middelen op het juiste moment”

Digitale marketing specialisaties

De strategie is bedacht en de middelen zijn ontwikkeld. Met de juiste digitale marketing instrumenten creëren we de gewenste interactie met de doelgroep. Die momenten activeren we tot concrete resultaten.

Zoekmachineoptimalisatie

Een goede vindbaarheid is belangrijk voor de lange termijn. Daarom gaan we voor een duurzame samenwerking met Google. Een gebruiksvriendelijke website, relevante content en online aanwezigheid. Oftewel: ook met zoekmachineoptimalisatie (SEO) nemen we jouw doelgroep als uitgangspunt.

Benieuwd naar onze aanpak en resultaten?

E-mailmarketing

Het belang van een goed klantenbestand hoeven we niet uit te leggen. Hoe je dat digitaal benut, daar helpen we graag bij. Gericht op acties of voor het bouwen aan klantrelaties. Binnen tools als MailChimp is veel mogelijk, maar bedenk goed wat je met je mailings doet.

Lees alles over de voordelen van MailChimp

Zoekmachine adverteren

Snel in beeld bij de juiste doelgroep. Zoekmachine adverteren biedt die mogelijkheid. Wij kennen de knoppen van Google Ads en weten wanneer en hoe we eraan moeten draaien. We zorgen voor goede posities, op relevante zoektermen en brengen de juiste boodschap. Geen onnodige kosten, wel een optimaal rendement.

Benieuwd hoe wij maximaal resultaat halen uit Google Ads?

Social marketing

De sociale kanalen zijn niet meer weg te denken uit het online landschap. Hier vindt conversatie en interactie plaats met de doelgroep. Kwetsbaar maar tegelijkertijd kansrijk voor ondernemers. Social marketing, met Facebook adverteren als belangrijk onderdeel, beheersen wij tot in de puntjes.

Lees ook alles over onze Facebook Blueprint certificering.

Online advertising

Niet iedere advertentie is goede reclame. Wel als je de juiste boodschap vertelt op de juiste plek. Wij weten hoe dat digitaal werkt, op vergelijkingssites of met display advertising en remarketing. Bij nieuwe klanten of bestaande klanten. Wij brengen jouw bedrijf in beeld.

Mobile marketing

Mobiel is belangrijk en wordt steeds belangrijker. Steeds meer online acties vinden plaats via een smartphone. Snelheid en gemak zijn de toverwoorden. Wij activeren jouw doelgroep ook via mobiele apparaten. Net iets anders, maar met hetzelfde effect.

Conversie optimalisatie

Met Conversie Optimalisatie laat je jouw website of webshop beter aansluiten bij de behoeften en wensen van je bezoekers. Door middel van usability onderzoek, ga je op zoek naar problemen waar bezoekers tegenaanlopen op je website en ga je deze proberen te verbeteren. Dit dient te leiden tot meer conversies.

“Digitaal vormt de basis voor meer winkelbezoek bij Van Donzel Wooncenter”

Van Donzel, een gerenommeerde naam in de regio met al meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van woninginrichting. Het wooncenter in Uden is verrassend groot. Het ruime assortiment bestaat uit verschillende stijlen en merken. Voor ieders interieur een verrijking.

Sinds 2014 krijgt de digitale etalage steeds meer aandacht, wat resulteert in de gewenste groei.

bekijk project

Slide Background