• Onze aanpak in 5 stappen

    Iedere dag opnieuw gaan we voor beter digitaal resultaat

alle specialisten onder één dak

Wij zijn denkers, bouwers en marketeers met één ding gemeen: wij worden gedreven door jouw resultaat.

Bedenken

Alles begint met een strategie en je kunt jouw digitale strategie pas bepalen wanneer je het antwoord hebt op 3 eenvoudige vragen: waar staan we nu? Wat is ons doel? En hoe komen we daar?

Lees verder

Activeren

We zetten de juiste digitale marketing instrumenten in op de juiste momenten om het juiste effect te bereiken. Onze kennis en ervaring op het gebied van SEO, SEA, social, e-mail en display advertising staat volledig tot jouw beschikking.

Lees verder

Ontwikkelen

Onze specialisten ontwerpen en ontwikkelen websites, webshops en applicaties. Specialismes als design, usability, development en conversie vind je bij Juist allemaal onder één dak.

Lees verder

Detachering

Kun jij wel wat extra capaciteit of kennis in jouw organisatie gebruiken? Schakel dan één van onze gedetacheerden in. Zij werken graag samen mét jouw team, op jouw locatie.

Lees verder

Beheren

Naast technisch beheer focussen we ons op de bedachte strategie en doelstellingen. Dit doen we door op periodieke basis de resultaten én onze samenwerking te evalueren.

Lees verder

JOW! WordPress-onderhoud

Heb je een WordPress-website? Dan heeft die, net als je auto, regelmatig onderhoud nodig. WordPress is (misschien ook net als je auto) continu in beweging.

Lees verder

Ook samenwerken met Juist?

Onze jarenlange ervaring in én met de digitale wereld zetten we om in relevante denkkracht voor jouw vraag, probleem of doelstelling.

Wij geloven dat hoe meer je geeft, hoe meer je krijgt. Daarom investeren we graag tijd in een mogelijke samenwerking. Omdat we klanten behandelen zoals we zelf graag behandeld willen worden.

Juist gaat altijd voor een beter resultaat. Dat doen we niet alleen: sámen gaan we op zoek naar de juiste content, voor de juiste doelgroep, op de juiste plaats en het juiste moment.

Benieuwd naar de mensen achter Juist?

over juist

Behoeften en gedrag van jouw klanten is leidend

Een digitale strategie is gebaseerd op de behoeften en het gedrag van jouw klanten. We bedenken  samen een sterke strategie en daarna ontwikkelen onze specialisten een passende website, webshop of applicatie.

Meten is weten, weten is verbeteren

Alles is meetbaar. Weten wát je wil meten is een ander verhaal. Daarom beheren we op een actieve manier jouw digitale marketing en kunnen we continu inspelen op veranderingen.

Samenwerking voor lange termijn

Digitale marketing vormt voor steeds meer bedrijven een belangrijk onderdeel van de bedrijfsstrategie. Continue aandacht is dus gewenst. Daarom geloven we niet in kortstondige acties maar zetten we in op een duurzame samenwerking.