• Juist is gespecialiseerd in webapplicaties op basis van het Symfony framework

  Sinds 2007 ontwikkelden we tientallen applicaties op maat. Onze PHP specialisten gebruiken Symfony om jouw applicatie beter, sneller en stabieler te ontwikkelen.

Symfony als framework voor applicaties

Symfony is een framework gebaseerd op PHP om sneller, eenvoudiger en professioneler webapplicaties te ontwikkelen. Een ontwikkelaar wil altijd een stabiele applicatie ontwikkelen, en met Symfony hebben ontwikkelaars niet alleen alle vrijheid maar is het ook mogelijk om eenvoudig te testen, debuggen en documenteren.

Door het steeds herhalende werk te minimaliseren maakt Symfony het makkelijker om sneller een applicatie te ontwikkelen. Omdat het framework volledig naar eigen wens geconfigureerd kan worden hoef je als ontwikkelaar minder code te schrijven, wat weer gunstig is voor de tijdsinvestering én doorlooptijd van projecten.

De Symfony community bestaat daarnaast uit ontwikkelaars, gebruikers en SensioLabs (ontwikkelaar van Symfony). Iedereen deelt en levert hun bijdrage aan het framework, wat ertoe leidt dat je niet altijd het wiel opnieuw hoeft uit te vinden. Er zijn in de loop der jaren talloze hulpmiddelen, plugins, modules en tools toegevoegd aan de community die we binnen Juist gebruiken bij de ontwikkeling van applicaties.

 

Wat heeft Symfony te bieden?

Symfony is een totaalpakket voor elke website of applicatie, of dit nu een simpele website, content-heavy website of e-commerce platform is, met Symfony zorgen we voor:

Zekerheid

Applicaties en websites op basis van Symfony zijn stabiel en snel. Dit zorgt voor zekerheid, ook voor extreem zware websites.

Flexibiliteit

Niet alleen schaalbaar maar ook makkelijk uitbreidbaar en onderhoudbaar.

Snelheid

Google focust hier niet voor niets op snelheid en performance. Symfony biedt tal van mogelijkheden om dit te optimaliseren.

Structuur

Symfony zorgt ervoor dat je website of applicatie een goede structuur heeft. Hierdoor is de code makkelijk opnieuw te gebruiken.

Kwaliteit

Doordat Symfony gebruik maakt van ‘unit tests’ en ‘coding standards’ voldoet je website of applicatie aan de hoogste eisen.

Support

Iedereen kan terugvallen op de Symfony community. Hulp nodig bij jouw Symfony applicatie? Wij helpen je graag verder.

Slide Background

Onze ervaring met Symfony 1, 2 en 3

We hebben niet alleen ruime ervaring met de verschillende versies van Symfony maar ook met het koppelen van en ontwikkelen van externe systemen. Denk daarbij aan:

 • CRM / ERP
 • Boekhoudpakketten
 • Voorraadsystemen
 • Urenregistratie
 • Google Maps
 • Intranet
 • Vacatures
+20 Applicaties ontwikkeld in Symfony
+70 Websites ontwikkeld in Symfony
+100 Maatwerk modules geschreven
4 Symfony specialisten
 • “Symfony is a set of PHP Components, a Web Application framework, a Philosophy, and a Community — all working together in harmony.”

  Fabien Potencier – Symfony founder

Een aantal websites die we ontwikkelden in Symfony

Brabant Wonen

Het platform van woningcorporatie BrabantWonen is niet alleen ontwikkeld in Symfony, ook de koppeling met het woningverdeelsysteem is op basis van Symfony geschreven.

NederlandFietsland.nl

Hét startpunt voor fietsend Nederland is NederlandFietsland.nl. Het complete platform is ontwikkeld in Symfony en verwerkt in het fietsseizoen honderdduizenden bezoekers.

Oostendorp Autolease

Alle websites en applicaties welke Juist ontwikkelt en beheert voor Oostendorp Autogroep zijn gebaseerd op het Symfony platform. Om een actueel aanbod te tonen koppelden we o.a. met AutoDisk.

Jumentra

Juist bedacht, ontwikkelde en beheert het Jumentra platform. Een webapplicatie die volledig op maat is geschreven om te voldoen aan de eisen en wensen van onze opdrachtgever.

En een aantal applicaties…

Google Maps NederlandFietsland

Een complete routetool o.b.v. Google Maps, waarmee eenvoudig nieuwe routes gemaakt en berekend kunnen worden inclusief automatische GPX downloads voor GPS apparatuur.

Jumentra API

Om de data uit het platform te delen met derden ontwikkelden we een toegankelijke en complete API inclusief alle documentatie.

CMS voor Bedrijventekoop.nl

Het beheren van een grote database in combinatie met verschillende talen en tientallen gebruikers vergt een gebruiksvriendelijk, stabiel en schaalbaar systeem. Juist ontwikkelde het nieuwe platform op basis van Symfony 2.

CRM applicatie

Veel CRM systemen voldoen niet aan wensen van creatieve bureaus. Speciaal daarvoor ontwikkelden we een volledig CRM met klantinlog, urenregistratie, projectadministratie, planning, facturatie, forecasting en management informatie.

Meer weten over Symfony of
een Symfony applicatie van Juist?

Wij helpen je graag verder! Neem contact met ons op