’t Zusje

Juist bedenkt, ontwikkelt en beheert alle digitale marketing campagnes voor ’t Zusje. Van online vind- en zichtbaarheid op Google tot Facebook acties en een eigen app als sociaal netwerk: ’t Zusje gelooft in de voordelen van digitaal en plukt daar dagelijks de vruchten van.

Wat doen we?

  • website
  • app
  • online advertising
  • social marketing
Avondvullend bourgondisch genieten

‘t Zusje is een restaurantketen met 19 vestigingen. Gestart in Uden en ondertussen is ’t Zusje door heel Nederland gevestigd.

Bij ’t Zusje kun je tapas eten voor € 29,80 per persoon. In een gezellige, romantische en ongedwongen sfeer kun je genieten van met zorg bereide tapasgerechten.

Het concept achter ‘t Zusje lijkt op het eerste gezicht eenvoudig: onbeperkt tapas eten tegen een vast bedrag op verschillende locaties. Geen unieke propositie, die zie je namelijk bij meerdere franchiseformules in de horeca. Wat maakt ‘t Zusje dan zo succesvol? De kracht van ‘t Zusje is de combinatie van gastvrijheid, gezelligheid en kwaliteit.

www.zusje.nl

Slide Background
Bijna 150.000 fans op social media

Het vriendelijke en persoonlijke karakter wordt versterkt door alle content van ‘t Zusje. Naast het feit dat ‘t Zusje zo’n 125.000 fans heeft op Facebook en 17.000 op Instagram, functioneren deze kanalen ook als een belangrijk communicatiemiddel voor nieuws, acties, prijsvragen en vooral contact met klanten.

Om de expansie van ‘t Zusje op verantwoorde wijze uit te rollen werken we met duidelijke marketingkalenders per vestiging. Hiermee bieden we overzicht en inzicht in alle acties, kosten en resultaten.

facebook.com/tzusje

Slide Background
Unieke app om telefoongebruik te beperken

‘t Zusje staat open voor het inzetten van digitale technieken om de merkbeleving en loyaliteit te verhogen. Het mag echter niet ten koste gaan van de ervaring bij ‘t Zusje van ‘avondvullend bourgondisch genieten’.

Om die reden bedachten we een app die gasten beloont door hunsmartphone niet te gebruiken tijdens een bezoek aan ‘t Zusje. Samen met Flying Kiwi ontwikkelden we de app voor zowel iOS als Android.

Eind september ’15 introduceerden we de app voor de buitenwereld en talloze media besteedden aandacht aan de app. Van het Brabants Dagblad tot Nu.nlRadio 538 én in een uitzending van RTL Late Night werd de app van ‘t Zusje uitgebreid besproken!

Slide Background

zusje tapas

zusje facebook juist

zusje app site

  • “We werken al sinds jaar en dag intensief samen met Juist om ’t Zusje in Nederland op de kaart te zetten. De vernieuwende ideeën en actieve aanpak zijn daarin voor ons erg belangrijk”

    Peter Smits – Brasserie ’t Zusje

Geïnteresseerd op basis van dit project?

neem dan contact met ons op