Starline Recreatie

Starline recreatie ontwerpt en bouwt chalets en beheert daarnaast meerdere vakantie­- en recreatieparken. Daarbij horen ook het hotel en restaurant van Natuurpoort Nederheide. Starline staat voor recreëren op niveau: een profilering die ze ook online meer zichtbaar wilden maken. Daarvoor zijn met behulp van Juist de nodige werkzaamheden verricht.

Bekijk de websites via Starline-recreatie.nl en Nederheide.nl.

Wat doen we?

  • Digitale strategie
  • Websites
  • Multisite CMS
  • Zoekmachinemarketing
Eén herkenbare online profilering

Met een nieuwe, frisse en eigentijdse huisstijl hebben we het online aanzicht van Starline gerestaureerd. Het resultaat is één herkenbare online profilering. De vormgeving is doorgevoerd voor meerdere websites, met ieder een eigen draai. Alle websites zijn gemakkelijk te beheren, vanuit één CMS. Zodoende is een stevige basis gelegd voor meer digitale vooruitgang.

Slide Background
De juiste middelen voor ieder concept

Starline Recreatie heeft alles voor zorgeloos recreëren onder één dak. Juist is de digitale sparringpartner voor alle concepten. We bieden strategisch advies, realiseren de nodige middelen en verzorgen de marketingacties. Van handige tools voor de websites tot de inzet van regionale zoekmachinemarketing voor het restaurant.

Slide Background

Bungalow checklist

Voor Starlinemobielebungalows.nl bedachten we een handige checklist, waarmee de bezoeker ontdekt welke mobiele bungalow bij hem of haar past. Dankzij de tool komt Starline direct in contact met potentiële klanten, die vervolgens worden uitgenodigd voor een persoonlijk adviesgesprek.

Regionale vindbaarheid

Restaurant Natuurpoort Nederheide ligt op een unieke locatie, midden in de natuur. Juist zet het restaurant beter op de kaart, met behulp van zoekmachinemarketing. We zorgen voor een betere vindbaarheid in de regio op relevante zoekwoorden.

Meer interactie dankzij Facebook

De social marketeers van Juist beheren de Facebook-pagina van Hotel Restaurant Nederheide. Het doel is het bereiken, boeien en binden van gasten. Via Facebook vindt daarvoor de gewenste interactie plaats.

    Sorry, helaas zijn er geen resultaten gevonden.
    Probeer opnieuw te zoeken!

Geïnteresseerd op basis van dit project?

neem dan contact met ons op

Lees de cases van andere Magento webshops:

  • Alles

Sanbio

Maatwerk software, SEO/SEA, Webshops, Websites
Efficiënter werken door de koppeling tussen verschillende systemen.

Bomenenzo

Maatwerk software, Strategie, Webshops, Websites
Magento webshop, marktstrategie bepalen en maatwerk van software.
kerstpakketten.nl magento migratie

Kerstpakketten.nl

SEO/SEA, Social marketing, Strategie, Webshops
Verrassend de grootste in kerstpakketten