Partytent-Online.nl

Xales is een van de grootste webwinkels in Europa op het gebied van partytenten, partymeubilair en aanverwante producten. De webshops van Xales waren zowel op het gebied van gebruikerservaring, SEO als conversie toe aan vernieuwing. Daarom werd Juist ingeschakeld om het nieuwe meertalige platform voor alle webshops te ontwikkelen.

Bekijk de webshop op www.partytent-online.nl.

Wat hebben we gedaan?

  • Responsive webdesign
  • Ontwikkeling van webshops o.b.v. Magento 2 platform
  • Inrichting van multishop omgeving (4 shops)
  • Diverse maatwerk plugins o.b.v. Magento 2
Magento 2 als basis

Voor de ontwikkeling van het platform kozen we Magento 2. Een uitdaging voor beide partijen: Magento 2 staat nog in de kinderschoenen. Na 6 maanden bedenken, ontwerpen, ontwikkelen én finetunen lanceerden we het nieuwe platform.

Magento 2 is veiliger, sneller en gebruiksvriendelijker. Daarnaast bevat het tal van technische voordelen onder de motorkap die het voor ontwikkelaars eenvoudiger moet gaan maken om sneller te ontwikkelen met minder fouten.

Slide Background
Partytenten, easy-up tenten en accessoires

Xales, gevestigd in Uden, is gespecialiseerd in partytenten, easy up tenten en pagodetenten. Hiervoor beschikt men o.a. over een eigen merk: Grizzly Outdoor. Grizzly Outdoor staat voor betaalbare topkwaliteit aangevuld met dito service.

In de afgelopen jaren is Grizzly Outdoor door ervaring en specialisatie uitgegroeid tot een sterk merk in de partytenten wereld. De kwaliteit is zichtbaar in de gebruikte materialen en in de unieke eigenschappen die elke productsoort heeft. In de showroom van 1500m2 vind je altijd een geschikte partytent!

Slide Background

xales 1

xales 2

xales 3

xales 4

Geïnteresseerd op basis van dit project?

neem dan contact met ons op