Oostendorp Autogroep

Juist bedenkt, ontwikkelt en beheert samen met de interne marketingafdeling verschillende websites binnen de Oostendorp Autogroep. De inzet van digitale marketing is gebaseerd op de klantreis van de verschillende doelgroepen waarbij content, kanaal en boodschap zo optimaal mogelijk op elkaar worden afgestemd.

Wat doen we?

  • strategisch advies
  • website ontwikkeling
  • zoekmachinemarketing
  • conversieoptimalisatie
Vind de leaseauto die bij jou past

Oostendorp Autolease is hét aanspreekpunt voor iedereen die op een prettige manier wil leasen, zakelijk of privé. Je kunt er terecht voor alle leasevormen en voor alle merken en modellen. Compleet met aantrekkelijke voorwaarden en een goede service. Want leasen draait volgens Oostendorp niet om contracten, maar om rijplezier, persoonlijke aandacht, professioneel advies en flexibiliteit.

www.oostendorp-autolease.nl
www.oostendorp-autogroep.nl

Slide Background
Personalisatie op basis van gericht advies

Voor de zakelijke rijder die op zoek is naar een nieuwe leaseauto ontwikkelden we een intuïtieve adviestool. In drie eenvoudige stappen beantwoord je als bezoeker van de website een aantal vragen op basis waarvan automatisch geschikte auto’s worden gefilterd.

Het advies gaat echter verder dan alleen het zoekproces. Heb je een auto gevonden die voldoet aan al je wensen? Dan kun je eenvoudig de uitvoering kiezen om tot een duidelijke prijs per maand te komen van zowel de leaseprijs als de maandelijkse bijtelling. Oostendorp Autolease is van begin tot eind volledig transparant over de kosten!

Slide Background
Klantreis als fundament voor inzet van middelen

Digitale marketing speelt bij alle bedrijven in de Oostendorp Autogroep een steeds belangrijkere rol om in contact te komen én te blijven met (potentiële) klanten. Voor het bepalen van de juiste middelen en het inzichtelijk maken van alle ‘touchpoints’ is de klantreis voor verschillende type doelgroepen in beeld gebracht.

Hiervoor hebben we intern beschikbare data gekoppeld aan data en trends rondom zoekopdrachten en zijn interviews en gesprekken met klanten en personeel van Oostendorp gevoerd. De uitkomsten vormen de basis voor de inzet van middelen en (advertentie)budgetten.

Slide Background

oostendorp-40-jaar

 

 

 

 

Geïnteresseerd op basis van dit project?

neem dan contact met ons op