Online Hengstenboer

In de traditionele markt van paardenfokkers wil Online Hengstenboer uitgroeien tot een platform waar merriehouders eenvoudig de beste hengst kunnen zoeken. Naast zoeken en vergelijken kan men ook direct het gewenste sperma bij verschillende hengstenhouders online bestellen met 10% korting. Een uniek concept, mede door de hoeveelheid data van hengsten die het platform vrijgeeft om op basis van genetische profielen de juiste hengst te selecteren.

Bekijk het resultaat op www.onlinehengstenboer.nl.

Wat hebben we gedaan?

  • Ontwikkeling van logo en huisstijl
  • Ontwikkeling van webshop Magento platform
  • Configurator module o.b.v. Magento attributen
  • Beheerportal voor merriehouders
  • Administratiemodule voor hengstenhouders
  • Google Maps integratie
Hoe werkt het?

Online Hengstenboer is een verzamelplek van goedgekeurde hengsten. Gebruikers kunnen zich registreren, gaan vervolgens op zoek naar een geschikte hengst, kopen het sperma en krijgen dit thuisbezorgd of maken een afspraak met de hengstenhouder.

Voor hengstenhouders is het eveneens een ideaal platform om hun aanbod onder de aandacht te brengen. Daarnaast is het zo dat de volledige administratie uit handen wordt genomen door Online Hengstenboer, wat de hengstenhouder tijd bespaart en geld oplevert.

Slide Background
Magento als basis voor e-commerce

Iedere paardenfokker wil de meest ideale hengst selecteren voor zijn merrie. Het fokken van een paard is echter geen eenvoudig proces. Vanwege de vele mogelijkheden, regelgeving en invloeden van buitenaf moesten we bovenop het Magento platform talloze functionaliteiten ontwikkelen om te voldoen aan de wensen van Online Hengstenboer.

Van gustverklaring tot vruchtverzekering en van KWPN tot Holstein; de wereld van de paardenfokkerij kent voor Juist geen geheimen meer :-).

Slide Background

online hengstenboer home 1

online hengstenboer home 2

online hengstenboer overzicht

online hengstenboer hengst

online hengstenboer hengst stamboom

Geïnteresseerd op basis van dit project?

neem dan contact met ons op