Kerstpakketten.nl

Kerstpakketten.nl is een groothandel in kerstpakketten met ruim 30 jaar ervaring in het samenstellen en verkopen van kerstpakketten. Voor de aankomende kerst bedacht en ontwikkelde Juist de nieuwe webshop gebaseerd op het Magento2 platform.

Bekijk de nieuwe Kerstpakketten.nl.

Wat doen we?

  • strategie en data-analyse
  • Magento 2 platform
  • e-mail marketing
  • social marketing
  • zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Een goede voorbereiding...

Kerstpakketten.nl is een seizoensgebonden webshop welke grotendeels alleen in de maanden november en december écht actief is. De rest van het jaar gaat de tijd op aan het samenstellen van de nieuwe collectie en voorbereidingen treffen op het nieuwe seizoen.

Zo ook dit jaar, alleen moest er ook nog even een compleet nieuwe webshop worden gebouwd. Vanwege de tekortkomingen van het bestaande Magento platform is bewust gekozen voor het nieuwe Magento2 platform. Ondanks de uitdagingen rondom migratie, snelheid en maatwerk hebben we in een periode van 3 maanden een volledig nieuw platform ontworpen en ontwikkeld.

Slide Background
Digitale marketing regie

Samen met de klant hebben we kritisch gekeken naar de inzet van marketing gedurende de afgelopen jaren. Voor het aankomende seizoen zijn alle middelen geëvalueerd en op basis van de aanwezige resultaten en verwachtingen is een concreet plan opgesteld.

De inzet van e-mail en social marketing vormt een belangrijk onderdeel voor het bereiken en binden van bestaande klanten, terwijl SEO/SEA met name worden ingezet om nieuwe klanten te bereiken. Aangevuld met blogs, pr en slimme data analyses stellen we alles in het werk om de voorgenomen groei voor dit seizoen te realiseren.

Slide Background

 

 

 

 

  • Juist ontzorgt ons op de digitale snelweg in de ruimste zin van het woord. Deskundig, helder, met open vizier en bovenal bereikbaar voor vragen!

    Kerstpakketten.nl – Bart Poierrié

Geïnteresseerd op basis van dit project?

neem dan contact met ons op