Jumentra

Jumentra is hét online platform in Europa dat snel en effectief vraag en aanbod op het gebied van veetransport faciliteert. Jumentra brengt de veehouderij en veetransport dichter bij elkaar en zorgt ervoor dat beide vakgebieden efficiënter kunnen samenwerken.

De markt van veetransport is traditioneel georganiseerd en biedt ruimte voor een disruptief businessmodel. Samen met een grote veehandelaar hebben we het concept gestart en samen de strategische ontwikkeling hiervan bedacht.

Wat doen we?

  • digitaal advies
  • maatwerk website
  • wordpress website
  • app
  • zoekmachinemarketing

Benieuwd hoe Jumentra werkt? Bekijk de video.

Ontwikkeling van een Android en IOS app

Voor Jumentra hebben we de app mogen bedenken en ontwikkelen. De app, die beschikbaar is in IOS en Android, vereenvoudigt het (herhaaldelijk) gebruik door een veehouder of -vervoerder.

Op de website app.jumentra.com lichten we de werking van de app toe.

Slide Background
Uitgebreide Google Maps integratie

Het routenet van Europa brengen we in kaart met Google Maps. De uitgebreide data-integratie maakt het mogelijk om het begin- en eindpunt van een vracht met lege vrachten in de omgeving te kunnen combineren. Voor de gebruiker staat dit in een overzichtelijke kaart.

Slide Background
Meertalige website

Jumentra is internationaal en wil voor iedereen een gebruikersvriendelijke website aanbieden. Daarom is de content op dit moment in de talen Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans en Roemeens beschikbaar. Dit kan in de toekomst nóg verder uitgebreid worden.

Slide Background

jumentra-2-1024x620jumentra-5-1024x620

Geïnteresseerd op basis van dit project?

neem dan contact met ons op