Intranet Woonstichting Sint Joseph

Nadat Juist een corporate website voor Woonstichting Sint Joseph gemaakt heeft, is ook het intranet vervangen. Beide sites zijn in WordPress gemaakt. Voor een intranet site is dit bijzonder.

Wat doen we?

  • WordPress website
  • Responsive webdesign
  • WordPress intranet
  • MailChimp
Woonstichting Sint Joseph

Woonstichting Sint Joseph is een middelgrote woningcorporatie in Boxtel. Je kunt hier onder andere terecht voor huurwoningen, koopwoningen, seniorenwoningen, studentenkamers en nieuwbouwwoningen.

Op de website van Sint Joseph vinden woningzoekenden en huurders eenvoudig alle informatie.

Naast de corporate website bestaat er nu voor de medewerkers ook een intranet website. Het oude intranet is vervangen voor een nieuwe WordPress website. Dat is bijzonder voor intranet sites, maar zeker geschikt.

Corporate website: www.sintjoseph.nl/

Slide Background
Iedere medewerker een eigen profiel

Op de intranet site is iedere medewerker als gebruiker toegevoegd. Met behulp van rollen en functies kunnen we onderscheid maken in hoeveel rechten iedere medewerker heeft. Zo kunnen redacteurs nieuwsberichten toevoegen, terwijl anderen hier enkel op kunnen reageren of berichtjes in de tijdlijn kunnen plaatsen.

Iedere medewerker heeft een eigen profiel, dat zelf aangevuld kan worden met een foto en gegevens voor in het smoelenboek.

Medewerkers kunnen elkaar berichtjes sturen. Dit kan in het openbaar voor iedereen, maar ook privé. Ook is er een prikbord, waarop de medewerkers oproepen en berichten kunnen plaatsen.

Slide Background
Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Op het intranet kunnen medewerkers direct de laatste nieuwsberichten bekijken. Het nieuws is onderverdeeld in drie categorieën. Er zijn interne berichten, die alleen voor medewerkers bedoeld zijn, maar de medewerkers kunnen ook het nieuws van de website bekijken. Deze berichten worden rechtstreeks ingeladen vanuit de corporate website. Daarnaast staan op het intranet de berichten in de media over Sint Joseph.

Onder het kopje activiteiten staat een agenda met alle aankomende activiteiten voor de medewerkers. Zo kunnen de medewerkers bijvoorbeeld zien wanneer het volgende personeelsuitje is of wie de komende kantinelunch moet klaarzetten.

Daarnaast kunnen medewerkers in het intranet altijd de belangrijkste documenten vinden. Ook worden van de verschillende activiteiten fotoalbums geplaatst.

Gebruiksvriendelijk intranet

Medewerkers kunnen snel en gemakkelijk alles vinden wat ze nodig hebben, berichten plaatsen en berichten van anderen lezen.

Verschillende rollen en functies

Met WordPress kun je gemakkelijk verschillende rollen en functies geven aan je medewerkers, zodat je zelf kunt kiezen welke rechten iemand heeft.

Koppeling met de corporate website

Het intranet is opgeleverd in dezelfde stijl als de publieke website. Daarnaast worden de nieuwsberichten van de website ook automatisch doorgezet naar het intranet.

  • Ons nieuwe intranet is live! Complimenten aan webbouwer Juist. Interactief, goede tijdlijn, mooi ontwerp en hele prettige samenwerking!

    Woonstichting Sint Joseph

Geïnteresseerd op basis van dit project?

neem dan contact met ons op