Hout van Vroeger

Hout van Vroeger vindt dat ’t mooiste hout ‘van vroeger’ is. Hout dat lééft. Hout met een verhaal. Een verhaal dat ook Ramon Reede, oprichter van Hout van Vroeger, belangrijk vindt. Wij vertaalden dat verhaal naar een bijpassende huisstijl, goten het in sfeervolle teksten en brachten dat allemaal samen in een WordPress-website.

Wat doen we?

  • Huisstijl
  • WordPress-website
  • Branding
  • Tekst
Van Marktplaats tot Hout van Vroeger

Hout van Vroeger struint de verste uithoeken van Europa af voor het beste hout. Door precies te weten waar het hout vandaan komt, kan Hout van Vroeger de gewenste kwaliteit waarborgen. Door het hout zorgvuldig te drogen is het geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder meubels. Daardoor levert Hout van Vroeger topkwaliteit hout aan klanten binnen zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Voorheen gebruike Ramon voornamelijk Marktplaats om zijn klanten te vinden en het hout te verkopen. Ramon kwam naar Juist met de vraag om een eigen domeinnaam en website te realiseren om zo zijn business verder te professionaliseren.

www.houtvanvroeger.nl

Slide Background
Ontwikkelen van huisstijl

Om de stap van Marktplaats naar bedrijf te zetten hebben we eerst gezorgd dat er een merk stond. De bedrijfsnaam, de huisstijl en de communicatiemiddelen dienden allemaal te passen bij wat de klant voor ogen had: een robuuste, sfeervolle uitstraling met warme kleuren. Die wensen hebben we doorvertaald naar de huisstijl, het logo, briefpapier, visitekaartjes en flyers. En natuurlijk naar de bedrijfsnaam zelf: Hout van Vroeger.

Slide Background
Maatwerk van website

Het verhaal van Hout van Vroeger wordt verteld op hun website. Deze WordPress-website laat duidelijk zien wat Hout van Vroeger in huis heeft en zorgt ervoor dat (potentiële) klanten kennis kunnen maken het met het bedrijf. Samen met onze tekstschrijver hebben we de website van content voorzien.

Zo is de website een mooi visitekaartje geworden voor Hout van Vroeger, vol inspiratie en informatie over de toepassingen van hout (van vroeger).

Slide Background
  • Juist heeft mijn verhaal perfect in beeld en schrift weten te verwoorden, met een prachtige website als resultaat.

    Ramon Reede – Hout van Vroeger

Geïnteresseerd op basis van dit project?

neem dan contact met ons op