Facebook Advertising Case: Hoog.design

HOOG.design is dé site waar je inspiratie vindt voor exclusieve woon- en tuininspiratie. De mooiste binnenkijkers en projecten van architecten, interieurarchitecten en tuinarchitecten. Juist is verantwoordelijk voor de online marketing waaronder SEO, SEA en sinds oktober dus ook voor Facebook advertising.

Wat doen we?

  • Advertising campagnes
  • Contentcreatie
  • Community beheer
Record maandelijkse websitebezoekers in de eerste maand direct met 125% gestegen

De strategie die we in deze campagne hebben gevolgd is gebaseerd op de klantreis die wij binnen Juist hebben ontwikkeld. Deze klantreis dient bij iedere campagne als basis, zodat we de juiste boodschap, bij de juiste persoon op het juiste moment in de klantreis kunnen vertonen. De relevantie van de advertenties had als gevolgd dat de kosten per klik slechts 1/4 waren van voorheen, maar met een verdubbeling van het bereik.

Na een periode van 2 maanden behaalden we al klinkende resultaten voor HOOG.design:

481.594 personen bereikt
115.607 klikken naar de website
2.531.450 impressies
10.231 nieuwe fans
Verdubbeling van bereik

Het bereik binnen de doelgroep van HOOG.design wisten we uiteindelijk te verdubbelen.

Kosten per klik naar 25%

De gemiddelde kosten per klik halveerden niet één maar twee keer.

Tevreden adverteerders

Meer bereik betekent meer zichtbaarheid en daar gaat het de adverteerders om.

Exclusieve woon- en tuin inspiratie

HOOG.design is opgericht door Maarten van den Hoogen (35). Het jonge en gedreven team achter HOOG.design bestaat uit webspecialisten, journalisten, fotografen en online marketing specialisten. HOOG.design is een platform waar luxe interieurs en tuinen aan bezoekers worden gepresenteerd. Zie het als een grote, zeer overzichtelijke etalage. De consument in het bezit van een kavel waarop hij zijn droomvilla wil bouwen, de consument die zijn bestaande woning van een geheel nieuw interieur wil voorzien of de consument die door verfraaiing en aanpassing zijn tuin als een verlengstuk van zijn woning wil maken, kijkt op HOOG. om zijn dromen en ideeën werkelijkheid te laten worden.

Op HOOG. kan de bezoeker binnenkijken bij de mooiste projecten en ziet hij direct wie verantwoordelijk zijn voor de realisatie van het getoonde vakwerk. De kracht van HOOG. is dat de hoogwaardige specialisten en vooraanstaande bedrijven helder en overzichtelijk gepresenteerd worden. Geen oeverloze en onduidelijke zoektocht op het web meer dus! En veel uitgebreider gepresenteerd dan in een magazine. HOOG. biedt de bezoekers de content van meer dan 75 exclusieve woonmagazines uit het topsegment aan.

Volg HOOG.design op Facebook
Ga naar HOOG.design

Slide Background

  • “Met de juiste mensen op de juiste plekken is de kans op succes groot. Vanaf de start van HOOG.design, in januari een jaar geleden, is Juist een vaste waarde in het team rondom HOOG en heeft bijgedragen aan het succes en de naamsbekendheid van het platform. Juist past binnen het gedreven team van jonge professionals dat achter HOOG schuilt. Dit samen sterkt ons in de overtuiging dat wij als HOOG de juiste keuze hebben gemaakt om met Juist samen te werken”

    Maarten van den Hoogen – HOOG.design

Geïnteresseerd op basis van dit project?

neem dan contact met ons op