Hoedemakers Bouw en Ontwikkeling

Voor Hoedemakers Bouw en Ontwikkeling hebben we naast een volledig nieuwe corporate website ook een intranet en meerdere projectsites gebouwd in WordPress. Voor een intranet is het gebruik van WordPress vrij uniek, maar zeker geschikt. De websites hebben een erg mooi design en een aantal leuke interacties.

Wat doen we?

  • WordPress websites
  • Intranet in WordPress
  • MailChimp
Bouwen is beleven

Hoedemakers Bouw en Ontwikkeling is sinds de oprichting in 1931 een zelfstandig familiebedrijf. Het allround bedrijf verzorgt het complete traject van aankoop en ontwikkeling tot realisatie en verkoop van bouwprojecten. De expertises zijn plantontwikkeling, nieuwbouw en vastgoedonderhoud.

Hoedemakers Bouw en Ontwikkeling heeft al veel mooie projecten gerealiseerd, die nu mooi zichtbaar zijn op de nieuwe website.

Bekijk alle projecten en meer op www.hoedemakers.nu.

Slide Background
Een strak design

Voor de nieuwe website hebben we een uitgebreid designtraject doorlopen. Dit heeft geleid tot een eigen uitstraling van de website die past bij het bedrijf Hoedemakers. De nieuwe WordPress-website is duidelijk en overzichtelijk, maar bevat ook veel leuke interacties.

Websitebezoekers kunnen onder andere de 158 projecten van Hoedemakers bekijken. Deze worden overzichtelijk weergegeven en er kan gefilterd worden op verschillende soorten projecten.

Slide Background
Een uniek WordPress intranet

Ook het intranet van Hoedemakers is gebouwd in WordPress. Dit is uniek voor een intranet website, maar zorgt er wel voor dat het intranet er net zo strak uitziet als de corporate website.

Medewerkers van Hoedemakers kunnen hier het laatste (interne) nieuws lezen, leuke foto’s van personeelsactiviteiten bekijken en hun collega’s opzoeken. Daarnaast is alle belangrijke informatie voor medewerkers hier handig bij elkaar gezet.

Slide Background
Aparte websites voor grote projecten

Voor enkele grote (nieuwbouw)projecten van Hoedemakers Bouw en Ontwikkeling hebben we een losse website gebouwd. Zo kunnen geïnteresseerden alle informatie over de projecten op een overzichtelijke website bekijken. Zo is hier alles te lezen over de stad en de woningen en kunnen mensen de laatste updates over het project bijhouden.

Een aantal voorbeelden van projectwebsites:

Slide Background
Uitgebreid designtraject

Het design van de nieuwe WordPress-website is strak en past bij de uitstraling van het bedrijf.

WordPress intranet

Een uniek intranet gebouwd in WordPress, met alle informatie voor medewerkers handig bij elkaar.

Diverse projectwebsites

Voor ieder groot project een aparte website, zodat geïnteresseerden up to date blijven over hun droomhuis.

Geïnteresseerd op basis van dit project?

neem dan contact met ons op