GoedkopeAutoverzekering.nl

Op Goedkopeautoverzekering.nl maak je eenvoudig een onafhankelijke vergelijking van goede, goedkope autoverzekeringen. De autoverzekering is vervolgens direct af te sluiten. Met ondersteuning van Juist wordt het concept succesvol doorontwikkeld.

Bekijk GoedkopeAutoverzekering.nl.

Wat doen we?

  • Strategisch advies
  • Responsive webdesign
  • WordPress platform
  • Maatwerk koppeling met verzekeraars
  • SEO (zoekmachineoptimalisatie) en Analytics
De website als basis voor verbetering

De basis voor verbetering werd gelegd met de lancering van een toekomstbestendige website. Met als belangrijkste onderdeel een ‘one page’ formulier bestaande uit 3 stappen. Gedragen door een intelligent technisch raamwerk en doordachte koppelingen met het systeem van het verzekeringskantoor. Voor de bezoeker gewoon duidelijk, logisch en gebruiksvriendelijk.

Slide Background
Een verdubbeling van het aantal aanvragen

Klanten waarderen het gemak van de website en de goede klantenservice. Dat blijkt uit reacties, en uit het aantal conversies. Het aantal aangevraagde verzekeringen is sinds de livegang van de nieuwe website meer dan verdubbeld. Organisch bezoek via Google vormt de belangrijkste bron van bezoek. Dankzij de continue focus op zoekmachineoptimalisatie hebben we de posities behouden, ondanks de aanwezigheid van sterke concurrenten.

Slide Background

Doordachte optimalisaties

Juist ontwikkelde in 2013 én in 2017 een nieuwe versie van dit platform. Samen bedenken we regelmatig nieuwe ideeën, op basis van het gedrag van bezoekers. Gericht op gebruiksvriendelijkheid, met als doel om meer conversies te behalen.

Op maat voor mobiel

Het afsluiten van een autoverzekering wordt verrassend vaak gedaan via een mobiel apparaat. Voor GoedkopeAutoverzekering.nl een belangrijke ontwikkeling om op in te spelen. In overleg ontwikkelden we een passende mobiele website, wat resulteerde in een behoorlijke stijging van het aanvragen.

Bloggen loont

GoedkopeAutoverzekering.nl deelt kennis met de doelgroep en dat loont. Op basis van de vragen van klanten en actuele onderwerpen verschijnen wekelijks artikelen in het blog op de website. GoedkopeAutoverzekering.nl wordt hierdoor beter gewaardeerd door Google. Dit resulteert in meer bezoek en ook direct in nieuwe aanvragen.

  • “Samen met Juist hebben we een flinke professionaliseringsslag gemaakt. De resultaten van de vernieuwde website en marketingacties beginnen nu hun vruchten af te werpen.”

    Johan Kooijmans – GoedkopeAutoverzekering.nl

Geïnteresseerd op basis van dit project?

neem dan contact met ons op