Fioretti College

Het Fioretti College is een middelbare school in Veghel voor mavo, vmbo en pro. Juist is al jarenlang digitaal partner van het Fioretti College. Techniek staat nooit stil en in februari 2017 hebben we de nieuwe website gelanceerd. Belangrijke kenmerken zijn: overzichtelijk, eenvoudige navigatie en optimale weergave op desktop, tablet en mobiel.

Bekijk www.fioretticollege.nl.

Wat doen we?

  • website
  • digitale schoolgids
  • intranet
  • aanmelden open dagen
Specifieke content per doelgroep

Op het nieuwe Fioretticollege.nl staan de doelgroepen volledig centraal. Op basis van de gemaakte keuze ziet de bezoeker aangepaste content. Denk hierbij aan nieuwsberichten, agenda items, foto’s en video’s. Ideaal om hem of haar snel een overzicht te geven van relevante informatie.

Op mobiel wordt de doelgroepkeuze onthouden, zodat de bezoeker enkele stappen overslaat en direct op de juiste pagina landt. Uiteraard is het mogelijk de keuze te wijzigen.

Slide Background
Responsive in perfectie

Voornamelijk leerlingen van het Fioretti College bezoeken de website. Hoewel zij dit nog steeds veelal op desktop doen, stijgen de bezoekersaantallen op tablet en mobiel aanzienlijk. Om te kunnen voldoen aan de verwachtingen van de jongeren, is een perfecte weergave en werking van de website op ieder apparaat noodzakelijk.

We zijn trots dat de geluiden goed zijn en we een mooie website ontworpen en gerealiseerd hebben.

Slide Background

 

 

Geïnteresseerd op basis van dit project?

neem dan contact met ons op