Drie Essen – EasySwim

Drie Essen is een familiebedrijf met 5 zwemscholen in Noord-Oost Brabant. Betrokkenheid, plezier en professionaliteit staan centraal bij alle zwemlessen en activiteiten die worden gegeven.

Naast exploitatie van de zwemscholen is Drie Essen de drijvende kracht achter de zwemmethodiek ‘Easy Swim’. Deze bewezen zwemmethode, die beter dan ooit is afgestemd op zowel de motorische als pedagogische ontwikkeling van jonge kinderen, is de nieuwe standaard voor zwemonderwijs in Nederland.

Bekijk www.drie-essen.nl of www.easyswim.com.

Wat doen we?

  • digitaal advies
  • wordpress website
  • webshop
  • maatwerk applicaties
  • zoekmachinemarketing
  • e-mailmarketing
Duidelijke navigatie voor alle doelgroepen

Om het grote aanbod van activiteiten en openingstijden te matchen met de verschillende doelgroepen ontwikkelden we voor de homepage een intuïtieve filternavigatie. Deze stelt alle doelgroepen in staat om binnen enkele klikken een passende activiteit te vinden.

De filternavigatie blijkt niet alleen gebruiksvriendelijk, het geeft ook een goed zicht op het gedrag en de aanwezigheid van de verschillende doelgroepen op de website.

Slide Background
Digitalisering draagt bij aan beter zwemonderwijs

De EasySwim lesmethode gaat verder dan een drijfpakje voor kinderen. Voor zwembaden draagt de methodiek bij aan betere bedrijfsresultaten.

De totale ondersteuning via ‘EasySwim Star Support’ zorgt voor verbetering van de kwaliteit van het zwemonderwijs en voor een direct kostenvoordeel. Vanuit dat perspectief ontwikkelden we een maatwerk applicatie waarmee aangesloten zwembaden efficiënter kunnen werken en onderling kennis met elkaar delen.

Slide Background

drie-essen-home

drie-essen-home-interactie

drie-essen-scrolling

easyswim-consumenten-1024x668

  • “Bij de ontwikkeling van onze website en ons zakelijk portal heeft Juist op alle fronten kwaliteit geleverd. Vanuit een jarenlange, aangename en flexibele samenwerking kan ik Juist aanbevelen aan iedereen die op online gebied brede ondersteuning zoekt.”

    Roel Driessen – Drie Essen

Geïnteresseerd op basis van dit project?

neem dan contact met ons op