De Leijgraaf

Sinds 2018 is Juist de online marketing partner voor De Leijgraaf. Het eerste ‘bewijs’ hiervan is compleet nieuwe website die in september 2019 live is gegaan. Maar ook op gebied van werving en online communicatie is een mooie, intensieve samenwerking ontstaan.

Wat doen we?

  • Op-maat WordPress website
  • Social media publishing
  • Social media advertising
  • Webcare
  • E-mailmarketing
  • Google Ads beheer
  • Online communicatie
Onderwijs bij De Leijgraaf

De Leijgraaf is een onderwijsinstantie met locaties in Veghel, Oss en Cuijk. Ze bieden onder andere middelbaar beroepsonderwijs, bedrijfsopleidingen en volwassenenonderwijs aan. 

In regio’s Cuijk, Meierijstad en Oss barst het van de bedrijven en van de mooie banen. De vraag naar vakmensen blijft hard groeien. De Leijgraaf wil graag deze vakmensen opleiden. Ze willen met een nieuwe positionering en de daarbijbehorende nieuwe website nieuwe studenten uit de regio aan trekken.

www.leijgraaf.nl

Slide Background
Design in Invision

Op basis van de nieuwe huisstijl van De Leijgraaf, is Juist aan de slag is gegaan om dit te vertalen naar een nieuw design voor de website.  

Het ontwerp voor de website is gepresenteerd in Invision, een programma waarmee een design interactief wordt. Het geeft de klant de mogelijkheid om via desktop of mobiel door het design scrollen, klikken en linkjes bekijken. Doordat het ontwerp dynamisch is, helpt het bij beleving van de toekomstige website, kunnen er gemakkelijk aanpassingen worden gedaan én het is een goede tool om draagvlak te creëren in een groot team zoals bij De Leijgraaf.

Slide Background
WordPress website

Het maken van de WordPress website ging voorspoedig, mede doordat tijdens de grafisch ontwerpfase al duidelijk was geworden wat De Leijgraaf precies in gedachten had. Deze nieuwe website moest gevuld worden met alle informatie. Aan de content integratie, zoals de informatie over de 127 opleidingen, hebben onze flexmedewerkers ongeveer honderd uur gewerkt. Sommige dingen kosten nu eenmaal veel tijd!

De website is eenvoudig door De Leijgraaf zelf te beheren, mede door onze op-maat training over het CMS.

Slide Background
Online marketing

We verzorgen ook de online marketing voor De Leijgraaf. Dit doen we via e-mailmarketing en social media advertenties. Online ligt de focus op de werving en voorlichting van nieuwe studenten. Om ervoor te zorgen dat de berichten van De Leijgraaf door zoveel mogelijk mensen worden gezien, gebruiken we advertenties op de sociale media kanalen. Daarnaast adverteren we ook via Google Ads. 

De e-mailmarketing wordt ingezet om scholieren en medewerkers te bereiken. Via MailChimp worden deze scholieren eraan herinnerd om langs te komen op een open dag of zich aan te melden voor de opleiding. Intern wordt MailChimp gebruikt om alle medewerkers op de hoogte te houden van ontwikkelingen binnen De Leijgraaf door middel van een nieuwsbrief. Met e-mailmarketing wordt de juiste informatie op het juiste moment gestuurd!

Slide Background

Geïnteresseerd op basis van dit project?

neem dan contact met ons op