Dacks

Dacks is een winkel in exclusieve buitenmeubelen, met vestigingen in Amsterdam en Gorinchem. Begin 2012 werd ook een derde winkel geopend; dit keer online. Samen met Juist werd het online fundament gelegd en gebouwd aan een sterke online positionering. Begin 2015 volgde een volledig redesign en een nieuwe responsive Magento webwinkel.

Bekijk het resultaat op www.dacks.nl.

Wat doen we?

 • Digitale strategie
 • Responsive webdesign
 • Magento webshop
 • Zoekmachinemarketing
 • Online advertising
Bouwen aan een sterk merk

Merkbeleving, klantloyaliteit en een opgebouwde gunfactor hebben van Dacks een sterk merk gemaakt. Dat is bereikt met hard werken. Dit zijn ook de speerpunten in de online strategie, om ook de online winkel van Dacks op de kaart te zetten. Het gevolg is een webshop met een exclusief design, een hoge mate van gebruiksgemak en specifieke informatie over merken, ontwerpers en producten.

Slide Background
Aantoonbare omzetstijging

In samenwerking met Dacks zijn we erin geslaagd om digitaal te integreren binnen de bestaande strategie. Sterker nog: digitaal is onmisbaar geworden. De webshop en digitale marketing leveren een belangrijke bijdrage aan de omzet van de fysieke winkels. Sinds de lancering van de webshop is het bezoek aan de fysieke winkels aanzienlijk toegenomen. Samen gaan we voor nog betere resultaten. Daarvoor hebben we bijna dagelijks contact en zitten we maandelijks om tafel.

Slide Background

dacks-2015-home

dacks-2015-home-lookbook

dacks-2015-get-inspired

Get inspired

De webshop bedient ook de bezoeker die niet precies weet wat hij wil. In het online moodboard ‘Get inspired’ presenteert Dacks een mix van stijlen, via honderden foto’s van merken, materialen en producten. Een functionaliteit die aansluit bij de merkbeleving die Dacks wil creëren.

Vind- en zichtbaarheid

De webshop van Dacks is goed vindbaar via merken, producten en belangrijke zoekwoorden als ‘exclusieve buitenmeubelen’. Wij bedienen de knoppen van Google Adwords en zorgen voor vindbaarheid op de lange termijn (SEO). Daarbij brengen we Dacks in beeld bij de doelgroep middels de inzet van display advertising en remarkting.

Internationaal op de kaart

Dacks zet grote stappen op digitaal gebied. Het doel is om het merk ook internationaal meer op de kaart te zetten. Daarvoor lanceerden we onlangs Dacks.com en Dacks-gartenmoebel.de, de webshop voor Duitsland.

 •  

  “Buiten dat Juist kwaliteit levert, vind ik het als ondernemer erg prettig bij de ‘les’ gehouden te worden! Persoonlijk advies zonder blasé”

   

  Jeroen Vogelaar – Dacks.nl

Geïnteresseerd op basis van dit project?

neem dan contact met ons op

Lees de cases van andere Magento webshops:

 • Alles

Sanbio

Maatwerk software, SEO/SEA, Webshops, Websites
Efficiënter werken door de koppeling tussen verschillende systemen.

Bomenenzo

Maatwerk software, Strategie, Webshops, Websites
Magento webshop, marktstrategie bepalen en maatwerk van software.
kerstpakketten.nl magento migratie

Kerstpakketten.nl

SEO/SEA, Social marketing, Strategie, Webshops
Verrassend de grootste in kerstpakketten