Brabantzorg.net

Juist heeft voor Stichting Transvorm een online vacaturebank voor de zorg in Brabant gerealiseerd. De bijna 200 aangesloten organisaties kunnen nu heel gemakkelijk en volledig zelfstandig hun vacatures op Brabantzorg.net plaatsen of doorplaatsen vanaf hun eigen website.

Wat doen we?

 • Technische realisatie in Kanvas
 • Responsive webdesign
 • Ontwikkelen API
 • Vacaturetemplates instellen
Vacaturebank voor de zorg in Brabant

Brabantzorg.net is een online vacaturebank voor zorgorganisaties. De website is een initiatief van Stichting Transvorm: een samenwerkingsverband van 200 aangesloten organisaties in de zorg in Noord-Brabant.

Stichting Transvorm draagt bij aan de personeelsvoorziening in deze organisaties. Ook heeft Stichting Transvorm in alle subregio’s van Noord-Brabant een strategisch adviseur als eerste aanspreekpunt voor de werkgevers in die regio.

Op Brabantzorg.net hebben alle aangesloten werkgevers een eigen pagina met informatie over de organisatie. Zij kunnen daarmee zelf vacatures plaatsen op het platform.

www.brabantzorg.net 

Slide Background
Meedenken in de voorbereiding

Het ontwerp voor de nieuwe website van Stichting Transvorm was al gemaakt, maar de technische realisatie leidde bij de toenmalige partner tot problemen. Daarom werd er gezocht naar een nieuwe partij die dit verder op kon pikken. In de zomer van 2017 won Juist deze aanbesteding.

Vanuit de aanwezige grafische ontwerpen mochten wij dus de website ontwikkelen. Stichting Transvorm had zelf al een uitgebreid document met wensen en eisen gemaakt. Hier hebben wij ook zelf actief in meegedacht, om technisch nog een paar stappen extra te zetten.

Toen de website klaar voor gebruik was, hebben wij samen met Kristian van Bockel van www.48street.nl gezorgd voor een goede overgang van de oude naar de nieuwe website, zodat posities niet verloren gaan.

Slide Background
Een gebruiksvriendelijk systeem

We hebben standaard vacaturetemplates in de site gezet, die organisaties kunnen gebruiken om hun vacature helemaal zelfstandig op te stellen. Daarnaast hebben we een API ontwikkeld, zodat organisaties vanuit hun eigen systeem een koppeling kunnen maken. De vacatures op de website van de organisatie worden dan automatisch direct doorgeplaatst naar Brabantzorg.net.

Potentiële werknemers kunnen vervolgens een account aanmaken en solliciteren op een vacature. Dit kan direct via de website of via de website van de organisatie. Ook voor de potentiële werknemers zijn er dus vele mogelijkheden. Zij kunnen in hun persoonlijke profiel de interessante vacatures opslaan, hun cv opslaan en hun recente sollicitaties inzien. Daarnaast worden er regelmatig interessante nieuwsberichten op de website geplaatst voor zowel werkgevers als werknemers.

Vacatures beter gevonden in Google

Het ontwerp is gemaakt naar de principes van Google, waardoor de vacatures sneller gevonden worden in Google.

Sneller vacatures invoeren

Een eenvoudige manier van vacatures invoeren, voor een laagdrempelige gebruikswijze voor aangesloten organisaties.

Koppeling met het eigen systeem

We hebben een API ontwikkeld, waarmee organisaties de vacatures op hun eigen website automatisch kunnen doorplaatsen naar de vacaturebank.

 • Wat een heerlijk makkelijk systeem!! TANX.

  Gebruiker van de online vacaturebank
 • Fris en duidelijk!

  Gebruiker van de online vacaturebank
 • Makkelijk en overzichtelijk.

  Gebruiker van de online vacaturebank
 • Eenvoudig vacatures plaatsen.

  Gebruiker van de online vacaturebank

Geïnteresseerd op basis van dit project?

neem dan contact met ons op