BrabantWerkt.nl

BrabantWerkt.nl is al jaren een vertrouwd adres voor veel werkzoekenden en werkgevers en trekt meer dan 20.000 unieke bezoekers per maand. In 2014 was het tijd voor een vernieuwing van het concept. Juist bedacht een digitale strategie en de invulling voor de nieuwe website. We ontwikkelden een nieuwe, responsive website. Volledig op maat en gebruiksvriendelijk voor zowel de beheerders als bezoekers van de website.

Bekijk het resultaat op www.brabantwerkt.nl.

Wat doen we?

  • Online strategie
  • Responsive webdesign
  • Maatwerk platform
  • WordPress blog

brabanwerkt-responsive

Een verfrissend webdesign

De uitgangspunten voor het nieuwe webdesign zijn in overleg bepaald. Juist bracht alle wensen samen in een ontwerp. De werkzoekende vindt eenvoudig nieuwe, passende vacatures binnen zijn regio. De invulling is overzichtelijk, de uitstraling is fris en modern. De bezoeker kan op een prettige manier zijn ding doen, ook op een smartphone of tablet.

Slimme tools voor bezoekers

Het nieuwe BrabantWerkt.nl maakt het makkelijker voor alle gebruikers. De werkgevers hebben een eigen account, waar zij vacatures plaatsen en sollicitaties inzien. Voor werkzoekenden bedachten we de CV – generator, een hulpmiddel om direct online een CV te maken. Voor het vinden van vacatures kunnen zij een zoekprofiel instellen, waarna zij iedere week nieuwe en passende vacatures in de mailbox ontvangen.

Maatwerk beheersysteem

Het platform is volledig op maat ontwikkeld. De beheerders van BrabantWerkt.nl hebben de beschikking over een uitgebreid systeem voor het beheren en volgen van alle vacatures, gebruikers en e-mailverkeer. Daarnaast is ook WordPress geïntegreerd, voor het beheer van contentpagina’s, blogs en widgets. Kortom: doordacht en volledig flexibel.

brabanwerkt-home

brabanwerkt-mijn-cvbrabanwerkt-home-2

Geïnteresseerd op basis van dit project?

neem dan contact met ons op