BBQenzo.nl

BBQenzo.nl biedt volop keuze uit verschillende barbecuepakketten: vlees, vis, vegetarische arrangementen, tapas of gourmet. Alle benodigdheden bezorgen zij thuis en de vaat nemen ze mee terug.

De eenvoud van het concept is het succes. Het bestelproces op de website sluit daarop aan. Bekijk het resultaat op www.bbqenzo.nl.

Wat doen we?

  • Online strategie
  • Magento webshop platform
  • Maatwerk Magento plugins
  • Zoekmachinemarketing
  • Online advertising
  • E-mail marketing
Maatwerk module voor franchisenemers

BBQenzo.nl hanteert een franchiseconcept. Met 13 vestigingen, verspreid door heel Nederland, is het bezorggebied de laatste jaren flink gegroeid.

Bestellingen op de website komen automatisch bij de juiste franchisenemer terecht. Persoonlijke inloggegevens geven toegang tot het CMS, waar zij enkel bestellingen uit hun eigen bezorggebied zien.

Slide Background
Landelijke aanpak, regionale focus

Alle online marketing acties sturen we voor de franchisevestigingen centraal aan. Toch staat de regionale vindbaarheid voorop. De aanpak is overal hetzelfde, maar de inhoud verschilt.

Het gedrag en de behoeften van de doelgroep lopen per regio uiteen. Zelfs in ons kleine Nederland zijn de voorkeuren voor een barbecue niet overal gelijk!

Slide Background
Beleving door fotografie

Fotografie speelt een belangrijke rol op de website. Om daadwerkelijk bestellingen binnen te krijgen, moeten de productafbeeldingen uitnodigend zijn. Een schaal met rauw vlees oogt koud. Bereid vlees en vis wil je meteen opeten.

Slide Background

bbqenzobbqenzo-home

bbqenzo facebook

Geïnteresseerd op basis van dit project?

neem dan contact met ons op