• Over Juist

  Wij geloven in de kracht van digitale marketing

Doen wat juist is

Al 10 jaar lang benutten wij de mogelijkheden van digitale marketing. Met aantoonbaar resultaat, voor zowel kleine als grote bedrijven.

Wij zijn denkers, bouwers en marketeers. Juist heeft alle digitale specialisten onder één dak. De kennis en ideeën van ons team smelten we samen voor een beter resultaat.

Daag ons uit

Meer omzet, minder kosten, meer tevreden klanten? Wij bedenken samen de digitale mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Juist kijkt door de ogen van jouw klanten, maar dan met een digitale bril. Dus daag ons uit om samen het digitale gedrag van jouw klanten te ontleden.

Bedenken

Alles begint met een strategie en je kunt jouw digitale strategie pas bepalen wanneer je het antwoord hebt op 3 eenvoudige vragen: waar staan we nu? Wat is ons doel? En hoe komen we daar?

lees verder

Ontwikkelen

Onze specialisten ontwerpen en ontwikkelen websites, webshops en applicaties. Specialismes als design, usability, development en conversie vind je bij Juist allemaal onder één dak.

lees verder

Activeren

We zetten de juiste digitale marketing instrumenten in op de juiste momenten om het juiste effect te bereiken. Onze kennis en ervaring op het gebied van SEO, SEA, social, e-mail en display advertising staat volledig tot jouw beschikking.

lees verder

Beheren

Naast technisch beheer focussen we ons op de bedachte strategie en doelstellingen. Dit doen we door op periodieke basis de resultaten én onze samenwerking te evalueren.

lees verder

Maak kennis met Juist in 90 seconden

 • In samenwerking met Juist is Outdoor Island goed op de kaart gezet als ”de makers van”. Door de marketing uit handen te geven aan Juist, met een vernieuwde website en de inzet van de juiste tools, zien wij een rooskleurige toekomst met Juist en een positieve groei van Outdoor Island tegemoet!

  Frank Roijakkers – Outdoor-Island.nl
 • Juist ontzorgt ons op de digitale snelweg in de ruimste zin van het woord. Deskundig, helder, met open vizier en bovenal bereikbaar voor vragen!

  Kerstpakketten.nl – Bart Poierrié
 • “Met de juiste mensen op de juiste plekken is de kans op succes groot. Vanaf de start van HOOG.design, in januari een jaar geleden, is Juist een vaste waarde in het team rondom HOOG en heeft bijgedragen aan het succes en de naamsbekendheid van het platform. Juist past binnen het gedreven team van jonge professionals dat achter HOOG schuilt. Dit samen sterkt ons in de overtuiging dat wij als HOOG de juiste keuze hebben gemaakt om met Juist samen te werken”

  Maarten van den Hoogen – HOOG.design
 • “Door de korte lijnen met elkaar hebben we verschillende succesvolle en minder succesvolle acties uit kunnen zetten, wat uiteindelijk in de perfecte mix heeft geresulteerd om de online positie zo hoog mogelijk te houden”

  Monique Denis – Bedrijventekoop.nl
 •  

  “Buiten dat Juist kwaliteit levert, vind ik het als ondernemer erg prettig bij de ‘les’ gehouden te worden! Persoonlijk advies zonder blasé”

   

  Jeroen Vogelaar – Dacks.nl
 • “Samen met Juist hebben we een flinke professionaliseringsslag gemaakt. De resultaten van de vernieuwde website en marketingacties beginnen nu hun vruchten af te werpen.”

  Johan Kooijmans – GoedkopeAutoverzekering.nl
 • “We zochten een allround internetbureau en hebben in Juist een prima partner gevonden. Met name de aanwezige SEO-kennis heeft ons flinke stappen doen nemen qua vindbaarheid.”

  Anita Bakker – Stichting Landelijk Fietsplatform
 • “We werken al sinds jaar en dag intensief samen met Juist om ’t Zusje in Nederland op de kaart te zetten. De vernieuwende ideeën en actieve aanpak zijn daarin voor ons erg belangrijk”

  Peter Smits – Brasserie ’t Zusje
 • “Bij de ontwikkeling van onze website en ons zakelijk portal heeft Juist op alle fronten kwaliteit geleverd. Vanuit een jarenlange, aangename en flexibele samenwerking kan ik Juist aanbevelen aan iedereen die op online gebied brede ondersteuning zoekt.”

  Roel Driessen – Drie Essen

Ook samenwerken met Juist?

Onze jarenlange ervaring in en met de digitale wereld zetten we om in relevante denkkracht voor jouw vraag, probleem of doelstelling.

Wij geloven dat hoe meer je geeft, hoe meer je krijgt. En dus investeren we graag tijd in een mogelijke samenwerking. Omdat we klanten behandelen zoals we zelf graag behandeld willen worden.

Juist gaat altijd voor een beter resultaat. Dat doen we niet alleen, samen gaan we op zoek naar de juiste content, voor de juiste doelgroep, op de juiste plaats en het juiste moment.

Benieuwd naar het team van Juist?