• Masterclass: online marketing voor ondernemers
    Datum: 25 november 2021
    Duur: 13:00 – 15:00 uur
    Kosten: gratis voor klanten van Juist

Leer de belangrijkste online-marketinglessen van Filip Demuyt!

Online marketing staat nooit stil. Ieder jaar zijn er nieuwe ontwikkelingen en kansen waar je op kunt inspelen, en als ondernemer is het soms lastig om daar allemaal van op de hoogte te blijven.

Daarom praat Filip je in zijn Masterclass bij over online marketing in 2021. Met welke kanalen bereik je je doelgroep? Hoe zet je persona’s en de klantreis in om je doelen te behalen? Met welke instrumenten meet je resultaten? En welke cijfers uit Google Analytics gebruik je om bij te sturen? Na de afloop van Filips Masterclass weet je ‘t!

juist_logo_blue_slogan_300
Online marketing

Wat kun je verwachten?

In twee uur neemt onze Filip je in hoog tempo mee in de wereld van online marketing in 2021. Hij deelt niet alleen de laatste trends, maar biedt ook handvatten om vanuit de klantreis en persona’s online (én offline) marketinginstrumenten in te zetten. Daarnaast laat hij met data en verschillende tools zien welke kansen je kunt benutten en welke mogelijkheden er liggen voor jouw onderneming.

De masterclass online marketing wordt gegeven door onze Filip, eigenaar van Juist. Daarnaast is Filip (mede)eigenaar van Adcorporate en Bedrijventekoop.nl. Voor al deze bedrijven zet hij zijn ervaring op het gebied van online marketing in om voor resultaat te zorgen. Juist heeft meer dan 250 actieve klanten, die dagelijks onder toeziend oog van Filip worden voorzien van strategisch marketingadvies.

Praktisch

Je gaat naar huis met praktische tips en cases uit de praktijk.

Innovatief

Ontdek de kracht van online marketing.

Inspirerend

Laat je inspireren door ondernemer Filip Demuyt.

Informatie

Datum:
Donderdag 25 november 2021

Tijd:
13:00 – 15:00 uur

Locatie:
Bij Juist op kantoor. Let op wij hebben een nieuwe locatie:
De Vlonder 60
5427 DE Boekel

Voor wie:
Deze masterclass is bedoeld voor klanten van Juist: ondernemers, bestuurders en managers die benieuwd zijn naar wat (online) marketing voor hun bedrijf kan betekenen. Ondernemers die behoefte hebben aan tips over marketinginstrumenten, het vertalen van de propositie en conversies.

Kosten:
Gratis voor klanten van Juist

Telefoon:
0492-370087

Contact:
Marleen van Sleeuwen (m.vansleeuwen@juist.nl)

Aanmelden:
Dit event is vol.

Als ondernemer praktische tips ontvangen over online marketing?

Meld je dan aan voor deze masterclass! Aanmelden