• Op zoek naar een marketingbureau in Veghel?

    Bij Juist geloven we in de kracht van digitale marketing: de juiste content, voor de juiste doelgroep, op de juiste plaats, op het juiste moment.

    Wij zijn denkers, bouwers en marketeers en met onze creativiteit geven we vorm aan jouw strategie voor de juiste digitale klantervaring.

Marketingbureau voor Veghel en omgeving

Al meer dan 10 jaar lang benutten wij vanuit ons kantoor in Boekel de mogelijkheden van digitale marketing voor talloze klanten in Veghel.

Wij zijn denkers, bouwers en marketeers. Juist heeft alle digitale specialisten onder één dak. Denk aan het bedenken van een nieuwe strategie, het uitwerken van een digitaal marketingplan, het ontwikkelen van websites, webshops & applicaties, het inrichten en beheren van AdWords campagnes maar ook het effectief inzetten van SEO.

Onze jarenlange ervaring in en met de digitale wereld zetten we om in relevante denkkracht voor jouw vraag, probleem of doelstelling. Meer omzet, minder kosten, meer tevreden klanten? Daag ons uit!

Logo Juist Digitale Marketing

Veghelse bedrijven die de weg naar Boekel al wisten te vinden…

Fioretti College

Het Fioretti College is een middelbare school in Veghel voor mavo, vmbo en pro. Juist is al jarenlang digitaal partner van het Fioretti College.

Gaffert

Bij Gaffert in Veghel kun je terecht voor de allerbeste oplossing in horizontaal en verticaal transport. Voor de ontwikkeling van de nieuwe propositie en alle uitingen ging Gaffert voor Juist.

HAWK Tuinmeubelen

De oude webshop was toe aan een visuele en technische vernieuwing. Daarom ontwikkelden we een bijpassende uitstraling in een compleet nieuwe Magento omgeving.

HOBIJ

HOBIJ vroeg Juist om mee te denken hoe we deze nieuwe propositie in de markt kunnen zetten. Daarvoor bedachten we de campagne mens vs. robot.

Wees gerust, we hebben meer klanten uit Veghel… Zo kozen onder andere Bek Boeken, Montimar, Havic Kantoormeubelen, Joris Vlassak, Drie Essen, Druko, Bouwbedrijf Versteegden, EasySwim, Kleijngeld Bouwmaterialen, IBC Personeelsdiensten, VloerbedekkingWebwinkel.nl, Autoparts Veghel en GeGe Machinebouw ook voor Juist.

Benieuwd hoe we jou verder kunnen
helpen met (digitale) marketing?

Vrijblijvend eens kennismaken? Kom ook eens naar Boekel

Wij zijn een online marketing bureau die zoveel mogelijk werk uit handen neemt van jou als ondernemer. Van het bouwen van WordPress websites tot aan het bedenken van marketing strategieën. Van het beter gevonden worden in Google (SEO zoekmachine optimalisatie) tot het aanspreken van potentiële klanten. Wil je op lange termijn doelen behalen of liever in een korte tijd? Jij geeft het tempo aan en wij zorgen voor een planning. Juist is een internetbureau die van alle markten thuis is.

De lijnen tussen onze medewerkers en het bedrijf zullen kort zijn. Dit zorgt ervoor dat je met prangende vragen direct geholpen wordt. Persoonlijk contact is voor ons belangrijk. Dit zorgt ook voor een prettige samenwerking van beide kanten.

Met onze jarenlange ervaring en grote klantenbestand durven wij iedere uitdaging aan te gaan. Heb jij een SEO specialist nodig of toch iemand van team WordPress? Wij beschikken over de juiste mensen voor de juiste vragen.

Voor verschillende nieuwe klanten hebben wij in korte tijd een nieuwe website laten maken. Dit zijn klanten als veranda en tuinkamer, Dijkos en Abelen bouwadvies.

Wat wij nog meer doen?

  • SEO (zoekmachine optimalisatie/ content marketing en online vindbaarheid)
  • SEA (Google adwords/ conversie optimimalisatie)
  • Website onderhoud (Magento2, WordPress)
  • Webshop bouwen
  • Effectieve online marketing (social media marketing)

Wij helpen je graag bij het inrichten van Google Analytics, Google Maps, Google Search Console, Google Data Studio en Google Cloud Platform.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je 4x in het jaar op de hoogte gehouden worden over de ontwikkelingen binnen juist? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief.