• Op zoek naar een marketingbureau in Uden?

    Bij Juist geloven we in de kracht van digitale marketing: de juiste content, voor de juiste doelgroep, op de juiste plaats, op het juiste moment.

    Wij zijn denkers, bouwers en marketeers en met onze creativiteit geven we vorm aan jouw strategie voor de juiste digitale klantervaring.

Marketingbureau Uden en omgeving

Al meer dan 10 jaar lang benutten wij vanuit ons kantoor in Boekel de mogelijkheden van digitale marketing voor talloze klanten in Uden.

Wij zijn denkers, bouwers en marketeers. Juist heeft alle digitale specialisten onder één dak. Denk aan het bedenken van een nieuwe strategie, het uitwerken van een digitaal marketingplan, het ontwikkelen van websites, webshops & applicaties, het inrichten en beheren van AdWords campagnes maar ook het effectief inzetten van SEO.

Onze jarenlange ervaring in en met de digitale wereld zetten we om in relevante denkkracht voor jouw vraag, probleem of doelstelling. Meer omzet, minder kosten, meer tevreden klanten? Daag ons uit!

Logo Juist Digitale Marketing

Udense bedrijven die de weg naar Boekel al wisten te vinden…

Oostendorp Autolease

Oostendorp Autolease is hét aanspreekpunt voor iedereen die zakelijk of privé wil leasen. Juist bedacht, ontwikkelde en beheert samen met de interne marketingafdeling verschillende websites binnen de Oostendorp Autogroep.

't Zusje

Brasserie ’t Zusje, wie kent dit restaurantketen niet? Niet alleen ondersteunen van ’t Zusje met het onderhouden van de Facebook pagina. Ook ontwikkelde we een app die flinke aandacht kreeg in de nationale media.

Wiltec

Juist is al jarenlang de digitale compagnon van Wiltec. We ontwikkelden en beheren de websites en webshops, van diverse bedrijfsonderdelen. Het nieuwe Wiltec.nl staat in het teken van slimme navigatie en service op maat.

Van Donzel

Sinds enkele jaren is de focus op het gebied van marketing en reclame steeds meer op digitale middelen komen te liggen. Hierin neemt Juist de leiding en bepalen we gezamenlijk op basis van actualiteiten en seizoenen gerichte acties en campagnes.

Wees gerust, we hebben meer klanten uit Uden… Zo kozen onder andere Ztahl, Drie Essen, Cafferata, Nouvion, Voet&Winkel, DIBA, Ad Bouw, PDCU, Brasserie de Conversatie, Marc’s BarBQ en Kerstpakketten.nl ook voor Juist.

Benieuwd hoe we jou verder kunnen
helpen met (digitale) marketing?

Vrijblijvend eens kennismaken? Kom ook eens naar Boekel

Wij zijn een online marketing bureau die zoveel mogelijk werk uit handen neemt van jou als ondernemer. Van het bouwen van WordPress websites tot aan het bedenken van marketing strategieën. Van het beter gevonden worden in Google (SEO zoekmachine optimalisatie) tot het aanspreken van potentiële klanten via social media. Wil je op lange termijn doelen behalen of liever in een korte tijd? Jij geeft het tempo aan en wij zorgen voor realistisch planning. En dat allemaal in de buurt van Uden.

De lijnen tussen onze medewerkers en het bedrijf zullen kort zijn. Dit zorgt ervoor dat je met prangende vragen direct geholpen wordt. Persoonlijk contact is voor ons belangrijk. Met onze jarenlange ervaring en grote klantenbestand durven wij iedere uitdaging aan te gaan.

Voor verschillende nieuwe klanten hebben wij in korte tijd een nieuwe website laten maken. Dit zijn klanten als veranda en tuinkamer, Dijkos en Abelen bouwadvies.

Wat wij nog meer doen?

  • SEO (zoekmachine optimalisatie)
  • SEA (Google/ zoekmachine adverteren, conversieoptimalisatie)
  • Website onderhoud (Magento2, WordPress)
  • Webshop bouwen
  • Effectieve online marketing (social media)

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je 4x in het jaar op de hoogte gehouden worden over de ontwikkelingen binnen juist? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief.