• Marketing automation met Sharpspring

    Maak geautomatiseerd klanten van je bezoekers

Wat is marketing automation?

Met marketing automation kun je heel gericht inspelen op de behoeften van je bezoekers, leads en klanten. Dat is belangrijk, want een nieuwe bezoeker van je website bezoekt je website immers met een ander doel dan een vaste klant die op jouw site komt na het ontvangen van een nieuwsbrief. Met marketing automation kun je (de fase van) de klantreis van zo’n bezoeker bepalen en daar de juiste acties op ondernemen, allemaal geautomatiseerd. Daardoor maak je sneller klanten van je bezoekers en haal je meer omzet uit bestaande klanten.

Met andere woorden: dankzij marketing automation bied je nóg beter de juiste content, op de juiste plek, op het juiste moment, voor de juiste doelgroep.

wat is een conversie

Marketing automation met Sharpspring

Sharpspring is software om marketing automation toe te passen. Simpel gezegd breng je bezoekers beter en completer in kaart, om ze vervolgens geautomatiseerd (én gepersonaliseerd) aan te spreken. Dat doe je met een proces dat je zelf hebt ingericht. Jij bepaalt wat er gebeurt zodra een bezoeker een bepaalde actie uitvoert. Zo bepaal je dat nieuwe bezoekers van je website een welkomstmail krijgen, of dat een trouwe klant na het lezen van een blog van je webshop een gepersonaliseerde mail met kortingscode toegestuurd krijgt. Zo neem je je bezoekers beter bij de hand en zorg je voor meer conversies.

SharpSpring neemt een centrale rol in in je (online) strategie. Daarmee leg je de verbinding tussen middelen en kanalen als social media, direct mailing, landingspagina’s, advertenties en al je andere uitingen.

Automatiseer je marketing

E-mail op basis van gedrag

Stuur e-mails op basis van bezochte pagina’s, klikgedrag en andere gedragskenmerken.

Tracking van campagnes

Beoordeel de effectiviteit van campagnes. Doet de LinkedIn-campagne het beter dan de direct mailing?

Dynamische landingspagina's

Verhoog je conversieratio door dynamische landingspagina’s in te zetten voor gepersonaliseerde content, op basis van beschikbare informatie als geografische, demografische en zoekwoord-technische gegevens.

Anonieme bezoeker-ID's

Ga met de beste zorg om met privacygevoelige info. Met anonieme bezoeker-ID’s is de veiligheid van je bezoekers gewaarborgd en voldoe je aan alle AVG-vereisten.

CRM en Salesautomatisering

Integreer en synchroniseer data tussen je CRM-tool en SharpSpring.

SharpSpring Social

Converteer social media-interacties naar betekenisvolle conversaties die omzet genereren.

Dynamische formulierenmaker

Maak het je doelgroep gemakkelijk met klantvriendelijke, dynamische formulieren. Toon of verberg velden geautomatiseerd op basis van klantinvoer.

Rapportage en analyse

Rapporteer en analyseer de uitgebreide beschikbare data, zodat je volgende campagne nóg beter presteert.

Blogmaker

Start, publiceer en beheer op eenvoudige wijze blogs, artikelen en andere content.

Meer weten over marketing automation met SharpSpring? Neem contact met ons op! We praten je graag bij over de mogelijkheden.

Marketing automation iets voor jou?

Stem jouw acties en content af op de klantreis van je website- of webshopbezoekers. Afhankelijk van je wensen en je huidige website of webshop kan Juist de SharpSpring software bij jou toepassen om je online strategie te professionaliseren.

Wil je ook volledig geautomatiseerd en gepersonaliseerd jouw bezoekers aanspreken? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over hoe Juist marketing automation met SharpSpring inzet en wat hier allemaal bij komt kijken? Vul het contactformulier om meer te weten te komen over SharpSpring.

Naam*

Bedrijfsnaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Juist mag mijn e-mailadres gebruiken voor marketingdoeleinden

Ook jouw bezoekers volledig
geautomatiseerd én persoonlijk
aanspreken?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken Neem contact met ons op