• E-mailmarketing met behulp van Mailchimp?

    Juist helpt bedrijven met het optimaal inzetten van Mailchimp als marketingmiddel. Als Mailchimp Pro Partner zorgen we voor een duidelijke strategie. We bedenken samen met de klant wat relevante onderwerpen zijn en ontwikkelen per doelgroep een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Mailchimp brengt je e-mails tot leven

Met Mailchimp staan je e-mails en nieuwsbrieven binnen no-time in de huisstijl van je bedrijf. Het template is makkelijk in te richten met tekstblokken, afbeeldingen, video’s, buttons en of producten. Importeer eenvoudig je klantenbestand, maak groepen en verstuur ze je mailings, gepersonaliseerd voor elke ontvanger.

Mailchimp geeft vervolgens inzicht in statistieken waardoor je makkelijk kunt zien welke mailings goed resultaat leveren en welke juist niet.

Mailchimp Pro Partner

De voordelen van Mailchimp

Geautomatiseerde e-mails

Plan verschillende e-mails in per doelgroep en laat deze versturen op de juiste tijden. Verstuur automatisch e-mails op basis van het gedrag, voorkeuren en vorige aankopen van je klanten of verras ze met een gratis cadeau.

Drag and drop templates

Pas eenvoudig het template van je e-mails aan, sleep de gewenste blokken in het template en pas deze aan zodat ze overeenkomen met de juiste stijl.

Makkelijk te koppelen met webshops en andere apps

Mailchimp is makkelijk te koppelen met apps zoals Facebook, Google, Twitter, Shopify en WordPress. Met een paar klikken kun je gemakkelijk content en statistieken synchroniseren.

Geavanceerde statistieken

Zodra er een mail is verstuurd biedt Mailchimp geavanceerde statistieken. Houd per verzonden e-mail bij hoeveel en wanneer deze geopend wordt, wie er doorklikken, wat de conversie is en hoeveel klanten zich uitschrijven.

Slide Background

Van content en ontwerp tot verzenden en integratie

We maken voor onze klanten een op maat gemaakt Mailchimp template. Je kunt er voor kiezen om deze zelf te vullen met content die je wilt delen, maar ook voor het bedenken van deze content kun je bij Juist terecht. Samen met jou bedenken we interessante content en leuke facts en weetjes. We vullen het template in en zorgen er vervolgens voor dat deze op het juiste tijdstip wordt verstuurd.

Wil je graag Mailchimp integreren in jouw bestaande website? We kunnen er voor zorgen dat nieuwe en potentiële klanten zich makkelijk kunnen aanmelden voor jouw nieuwsbrief.

150+ Templates ontworpen
50+ Mailchimp rewards
25+ Campagnes op maandbasis
50+ Trainingen gegeven

Juist adviseert, configureert en verzendt campagnes via Mailchimp o.a. voor:

Mailchimp Pro Partner

Juist is een erkend Mailchimp Pro Partner

Naast de standaard Mailchimp configuratie ontwikkelen we ook templates én koppelen we Mailchimp aan WordPress/Magento.

Meer weten over Mailchimp of
over e-mailmarketing van Juist?

Wij helpen je graag verder! Neem contact met ons op