• Magento webshop laten maken?

  Juist is gespecialiseerd in Magento webshops. Sinds 2009 ontwikkelden we al meer dan 80 webshops in Magento en zijn we voor een groot aantal webwinkeliers het vaste aanspreekpunt als het gaat om design, techniek en marketing.

Magento = Open Source eCommerce

Magento is het populairste open source e-commerce-platform ter wereld. Het is gratis te gebruiken en is daarom erg geliefd onder webwinkeliers. Het platform biedt uitgebreide functies voor e-commerce en heeft zich inmiddels al lang en breed bewezen qua techniek, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Het is niet voor niets dat een Magento webshop het meest wordt gebruikt voor webwinkels. Voor vele e-commerce ondernemers is de ‘Magento webshop‘ al een bekende term, maar wat houdt het eigenlijk in? En misschien nog wel belangrijker, waarom zou jij hiervoor moeten kiezen?

Waarom kiezen wij voor Magento?

 • Grote community, vaak is er al een oplossing voor gestelde vragen.
 • Technisch is alles mogelijk: voorraden, multistores, meerdere talen en valuta’s, andere ontwerpen, het uitbreiden van een Magento webshop vormt geen enkel probleem.
 • Zit er een functionaliteit niet standaard in Magento? Dan is deze vaak te vinden in de vorm van een extensie en anders maken we deze voor je op maat.
 • Niet afhankelijk van één partij, eenvoudig te migreren en te onderhouden.
 • Bekende leveranciers op gebied van betaling, verzending, logistiek, boekhouding, etc. hebben software extensies beschikbaar en deze zijn veelal relatief eenvoudig te implementeren.
 • Interessanter qua investering ten opzichte van een maatwerk e-commerce platform.

Zijn er ook nadelen?

 • Het kan voor webwinkeliers even wennen zijn. Door alle mogelijkheden kan het even duren voordat je alles hebt ontdekt.
 • Magento is een zwaar platform, hierdoor is een simpel hosting pakket onvoldoende om je webshop in de lucht te houden. Wij bieden hier passende en betaalbare oplossingen voor (vanaf €50,- per maand).
 • Het programmeren binnen Magento kan intensief zijn en tijd kosten waardoor maatwerk ontwikkeling tijdsintensief kan zijn. Juist heeft echter gecertificeerde Magento developers in huis die je wensen snel en efficiënt realiseren.
 • Magento is standaard niet geschikt voor grote webshops die meer dan honderdduizenden producten bevatten, daarvoor is de Enterprise editie geschikt.
Slide Background

Onze ervaring met Magento en Magento 2

We ontwikkelen niet alleen je webshop, we hebben ook de nodige ervaring met het schrijven van plug-ins die je webshop naar wens aanvullen. Onze gecertificeerde ontwikkelaars geven ook maandelijks workshops zodat je ook zelf aan de slag kunt in het beheersysteem van je webshop.

Naast koppelingen met UNIT4, AFAS, Exact of maatwerk software hebben we ook talloze plugins ontwikkeld. Denk bijv. aan een complete module voor franchise organisaties, een configurator module, lookbooks en nog veel meer.

De eerste 8 webshops in Magento 2 hebben we ondertussen opgeleverd; ondanks de vele tekortkomingen blijft het een veelbelovend platform met het oog op de toekomst!

80+ Magento webshops ontwikkeld
50+ Maatwerk plug-ins geschreven
4 Gecertificeerde Magento ontwikkelaars
120+ Personen een Magento workshop gegeven

Features, features, features

Magento biedt gebruikers een ongekende hoeveelheid features, hieronder volgt een selectie van de belangrijkste functionaliteiten:

Multistores

Meerdere webwinkels met verschillende domeinnamen en een geheel eigen look en feel? Geen probleem, met Magento kun je deze vanuit één beheersysteem onderhouden.

Meerdere talen en valuta's

Magento geeft je de mogelijkheid om met één installatie meerdere webshops op te zetten. Maar daarnaast kunnen deze webshops ook nog voorzien worden verschillende talen en of valuta’s.

Voorraadbeheer

Je klanten laten zien dat je alles op voorraad hebt? Met Magento kun je de voorraad makkelijk beheren, mocht de verkoop van een product zo snel gaan dat het tijdelijk is uitverkocht? Dan weet je klant dit ook meteen.

Koppeling met betalingssystemen

Alle betalingssystemen bieden een eenvoudige koppeling met Magento aan. Dat maakt de keuze uit betaalmogelijkheden vrijwel onbeperkt. Zo kun je klanten ook andere betalingsmethodes als iDEAL en PayPal bieden.

SEO vriendelijk

De belangrijkste acties voor zoekmachine optimalisatie zitten standaard in Magento. SEO vriendelijke URL’s, Google sitemap en essentiële meta informatie voor pagina’s, producten en categorieën zijn eenvoudig in te vullen.

Customization

In Magento kun je uit verschillende thema’s kiezen, wanneer je het perfecte thema hebt gevonden kun je dit nog verder aanpassen en gewenste productopties en filters toevoegen.

12 Magento webshops ter inspiratie!

Benieuwd voor welke Magento webshops we werken?

Kerstpakketten.nl

Magento2 platform voor Nederlands grootste en meest verrassende aanbieder van Kerstpakketten. Lees ook de case met meer details.

HawkTuinmeubelen.nl

De oude webshop was toe aan een visuele en technische vernieuwing. Met de compleet nieuwe Magento omgeving kan Hawk verder bouwen aan de toekomst!

Dacks.nl

Magento omgeving voor winkel in exclusieve tuinmeubelen. Op maat ontwerp waarin het merkgevoel en beleving sterk naar voren worden komen. Naast alle techniek verzorgen we ook alle marketing voor Dacks.

VanDonzel.nl

Ontwikkeling en beheer van Magento webshop welke o.a. is gekoppeld aan het primaire systeem van Van Donzel. Het doel van de webshop is het informeren van bezoekers en genereren van winkelbezoek.

LeMage-Shop.nl

Meertalige configuratie van Magento gebaseerd op een op maat webdesign voor een webshop gespecialiseerd in Aveda verzorgingsproducten.

BBQenzo.nl

BBQenzo.nl is een franchiseformule waarvoor we een compleet Magento platform inrichtten inclusief uitgebreide mogelijkheden voor franchisenemers om orders binnen hun eigen (postcode)gebied af te handelen.

Statafelshop.nl

Statafelshop.nl is met meerdere webshops in 6 landen actief in Europa. Juist verzorgt al sinds jaar en dag alle online marketing en bouwt daarmee gestaag aan de groei van het platform.

Crosshelmen.nl

Zero8 exploiteert meerdere webwinkels, waarvan Crosshelmen.nl de grootste is. Deze webshop biedt een groot assortiment aan helmen, laarzen en overige benodigdheden voor motorcrossers.

Partytent-Online.nl

Xales exploiteert meerdere webwinkels waaronder Partytent-Online.nl. Voor de ontwikkeling van het nieuwe platform kozen we voor Magento 2. Geen eenvoudige klus, maar klaar voor de toekomst!

DesignMeubels.nl

Van der Donk Interieur is toonaangevend in design meubels. Vanwege de breedte en diepte van het assortiment leent Magento zich uitstekend als platform.

Meer omzet uit jouw (nieuwe) Magento webshop?

neem dan contact met ons op

Juist en Magento

Ontwikkeling

Van idee tot realisatie, wij ontwerpen en ontwikkelen de webshop maar denken daarnaast ook met je mee om tot de juiste strategie te komen. We testen alles grondig voordat we de webshop lanceren en groeien daarna samen met jou graag door naar een winstgevende webwinkel.

Beheer

Na de ontwikkeling van de webshop blijven we betrokken, we kijken samen naar de voortgang, cijfers en statistieken om vervolgens daarop in te spelen. Zijn er kleine aanpassingen, nieuwe producten of prijsveranderingen? Wij kunnen je hierin ondersteunen en dit eenvoudig implementeren.

Maatwerk

Graag een nieuwe of andere functionaliteit toevoegen aan je webshop? Wij hebben de nodige ervaring met bestaande extensies of hebben specialisten in huis die dit graag voor je programmeren. Alles kan, maar we denken graag mee voor de meest praktische en verantwoorde oplossing.

Workshops

Wil je zelf ook alles kunnen aanpassen in je webshop? Onze gecertificeerde specialisten leiden je graag op in het beheersysteem van Magento. Na deze workshop kun je zelfstandig producten en categorieën toevoegen, prijzen veranderen, pagina’s aanmaken, instellingen aanpassen, etc. etc.

Onze specialisten zijn officieel gecertificeerd

badge-cert-dev-plusbadge-cert-solution

Magento Certified

Voor het e-commerce platform Magento zijn diverse ontwikkelaars van Juist gecertificeerd op verschillende onderdelen. Zowel op niveau van development als advies en inrichting.

Meer weten over Magento of
een Magento webshop van Juist?

Wij helpen je graag verder! Neem contact met ons op