• Maatwerk

    Maatwerk voor jouw organisatie

Praktisch en verantwoord

Voor specifieke wensen of complexe koppelingen maken we een applicatie op maat. Alles kan, maar we denken graag mee voor de meest praktische en verantwoorde oplossing. Bekijk hieronder een aantal cases waar we problemen van onze klanten succesvol hebben opgelost.

Wat doen we?

  • Applicaties op maat
  • Complexe koppelingen

’t Zusje app

’t Zusje is een tapas restaurant met inmiddels 25 restaurants door heel Nederland. Vanaf 2013 pakken wij diverse zaken op voor ’t Zusje, waaronder maatwerk. Zo hebben wij in 2019 een app ontwikkeld speciaal voor alle medewerkers van ’t Zusje.

Wat was het probleem?

Omdat ’t Zusje te maken heeft met veel verschillende franchisenemers, en iedereen zijn eigen manier van werken hanteert, werden de gemaakte afspraken/richtlijnen niet altijd gehanteerd.

Wat hebben we bedacht?

Wij hebben samen met ’t Zusje een progressive web app (dit is een app in een browser die je ook kunt downloaden in een Smartphone of gebruiken als een normale app) bedacht en ontwikkeld: “’t Zusje & Ik’’. Deze app geeft inzicht in de roosters van werknemers, loonstroken, vrij aanvragen etc.

Wat is het maatwerk?

De app is opgebouwd met diverse koppelingen, bijvoorbeeld naar het boekhoudsysteem van AFAS. Deze koppeling zorgt ervoor dat medewerkers verlof, persoonlijke documenten en jaaropgaves kunnen inzien, downloaden of mailen. Ook kunnen zij via de app direct contact opnemen met de vestigingsmanagers.

Wat is het resultaat?

Door de app hebben de verschillende franchisenemers eenzelfde manier van werken waardoor de gemaakte afspraken en richtlijnen zo goed mogelijk worden nageleefd.

Nederland Fietsland

Sinds 2010 is Stichting Landelijk Fietsplatform klant van Juist. Zij bieden talloze fietsroutes door heel Nederland aan.

Wat was het probleem?

Nederland Fietsland biedt talloze fietsroutes door heel Nederland aan, maar een verzameling van alle fietsroutes op één centrale plek ontbrak nog.

Wat hebben we bedacht?

In samenwerking met Nederland Fietsland hebben we besloten om één groot platform te ontwikkelen met talloze fietsroutes door heel Nederland. In 2015 is www.nederlandfietsland.nl live gegaan waar ons idee mee is gerealiseerd.

Wat is het maatwerk?

Om dit platform te realiseren is er een koppeling naar Routeplanner gemaakt waar Google Maps in is geïntegreerd, zijn horecabedrijven zichtbaar op de kaart wanneer je een route hebt gekozen, kan je jouw persoonlijke route samenstellen en integreren in jouw GPS, kan je zelf routes intekenen in Google Maps en plaatsen op de site, wordt de content van routes direct ingeladen en kan je de gewenste route uitprinten en meenemen op de fiets (zie afbeelding links).

Wat is het resultaat?

Uiteindelijk is de website van Nederland Fietsland in 2016 benoemd tot website van het jaar! Door dit succes is onlangs in maart 2019 de website www.lfmaasroute.nl gelanceerd. Qua maatwerk heeft dit veel overeenkomsten met Nederland Fietsland, maar hier zijn nog diverse themaroutes aan toegevoegd.

Bomenenzo

Sinds 2013 zijn we bij Bomenenzo betrokken bij verschillende digitale activiteiten, waaronder het bepalen van de strategie, ontwikkelen van de huisstijl, bouwen van een webshop en een stuk maatwerk.

Wat was het probleem?

Bij de webshop nam het plannen van routes voor de levering van orders veel tijd in beslag. Zo was hier één persoon fulltime mee bezig.

Wat hebben we bedacht?

In samenwerking met Bomenenzo hebben we een softwarepakket ontwikkeld dat specifiek ontwikkeld is om dit probleem op te lossen. Zo zorgt de software ervoor dat orders automatisch opgehaald worden en in een wachtrij worden gezet, vervolgens kunnen de routes eenvoudig handmatig gepland worden middels een drag-and-drop tool.

Wat is het maatwerk?

Het totale softwarepakket is specifiek ontwikkeld voor Bomenenzo om hun probleem op te lossen. Zo zijn er koppelingen met Google Maps en de webshop gemaakt. Hierdoor kunnen de orders automatisch opgehaald worden, in de wachtrij worden gezet en vervolgens via een drag-and-drop tool de route worden gepland. Ook is er een koppeling met e-mail gemaakt zodat klanten hiermee automatisch op de hoogte worden gehouden van de status van hun order.

Wat is het resultaat?

Door het op maat gemaakte softwarepakket, heeft dit Bomenenzo veel tijdswinst opgeleverd en worden de routes zo efficiënt mogelijk ingepland. De volgende stap is om het softwarepakket nu als SaaS op de markt te zetten en te leveren aan andere bedrijven. Wordt vervolgd…

Zie jij dit wel zitten?

Specifieke wensen of een complexe koppeling? Dan maken wij graag een applicatie op maat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat maatwerk voor jouw organisatie kan betekenen? Vul het contactformulier in om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

Naam*

Bedrijfsnaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Juist mag mijn e-mailadres gebruiken voor marketingdoeleinden

Benieuwd naar wat maatwerk voor jou kan betekenen?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken Neem contact met ons op