• Internetbureau Veghel en omgeving

    Bij Juist geloven we in de kracht van digitale marketing: de juiste content, voor de juiste doelgroep, op de juiste plaats, op het juiste moment.

    Wij zijn denkers, bouwers en marketeers en met onze creativiteit geven we vorm aan jouw strategie voor de juiste digitale klantervaring.

Internetbureau voor Veghel en omgeving

Al meer dan 10 jaar lang benutten wij vanuit ons kantoor in Boekel de mogelijkheden van digitale marketing voor talloze klanten in Veghel.

Wij zijn denkers, bouwers en marketeers. Juist heeft alle digitale specialisten onder één dak. Denk aan het bedenken van een nieuwe strategie, het uitwerken van een digitaal marketingplan, het ontwikkelen van websites, webshops & applicaties, het inrichten en beheren van AdWords campagnes maar ook het effectief inzetten van SEO.

Onze jarenlange ervaring in en met de digitale wereld zetten we om in relevante denkkracht voor jouw vraag, probleem of doelstelling. Meer omzet, minder kosten, meer tevreden klanten? Daag ons uit!

Logo Juist Digitale Marketing

Veghelse bedrijven die de weg naar Boekel al wisten te vinden…

Fioretti College

Het Fioretti College is een middelbare school in Veghel voor mavo, vmbo en pro. Juist is al jarenlang digitaal partner van het Fioretti College.

Gaffert

Bij Gaffert in Veghel kun je terecht voor de allerbeste oplossing in horizontaal en verticaal transport. Voor de ontwikkeling van de nieuwe propositie en alle uitingen ging Gaffert voor Juist.

HAWK Tuinmeubelen

De oude webshop was toe aan een visuele en technische vernieuwing. Daarom ontwikkelden we een bijpassende uitstraling in een compleet nieuwe Magento omgeving.

HOBIJ

HOBIJ vroeg Juist om mee te denken hoe we deze nieuwe propositie in de markt kunnen zetten. Daarvoor bedachten we de campagne mens vs. robot.

Wees gerust, we hebben meer klanten uit Veghel… Zo kozen onder andere Bek Boeken, Montimar, Havic Kantoormeubelen, Joris Vlassak, Drie Essen, Druko, Bouwbedrijf Versteegden, EasySwim, Kleijngeld Bouwmaterialen, IBC Personeelsdiensten, VloerbedekkingWebwinkel.nl, Autoparts Veghel en GeGe Machinebouw ook voor Juist.

Benieuwd hoe we jou verder kunnen
helpen met (digitale) marketing?

Vrijblijvend eens kennismaken? Kom ook eens naar Boekel

Wij maken van jouw website of webshop een professionele website. Met alles erop en eraan. Liever een website laten bouwen? Geen probleem! Om een website te laten bouwen zullen wij eerst alle wensen en behoeften vanuit de klant bekijken zodat er straks op jouw nieuwe website de juiste informatie gevonden kan worden. Wanneer alle wensen en behoeften op een rij gezet zijn zullen we verder gaan met de uitvoering.

De lijnen tussen onze medewerkers en het bedrijf zullen kort zijn. Dit zorgt ervoor dat je met prangende vragen direct geholpen wordt.

Wat wij zoal doen?

  • SEO (zoekmachine optimalisatie)
  • SEA (Google adverteren)
  • WordPress onderhoud
  • Webshop bouwen
  • Effectieve online marketing (social media marketing)

Juist heeft de beschikking over professionals. Van design tot strategie en van online marketing tot aan social media. Juist heeft alle digitale specialisten onder één dak. Wel net zo handig voor jou als klant, als je toch nét een andere vraag hebt dan waar je voor kwam. Bij Juist ben je aan het juiste adres.