• Internetbureau Uden en omgeving

    Bij Juist geloven we in de kracht van digitale marketing: de juiste content, voor de juiste doelgroep, op de juiste plaats, op het juiste moment.

    Wij zijn denkers, bouwers en marketeers en met onze creativiteit geven we vorm aan jouw strategie voor de juiste digitale klantervaring.

Internetbureau voor Uden en omgeving

Al meer dan 10 jaar lang benutten wij vanuit ons kantoor in Boekel de mogelijkheden van digitale marketing voor talloze klanten in Uden.

Wij zijn denkers, bouwers en marketeers. Juist heeft alle digitale specialisten onder één dak. Denk aan het bedenken van een nieuwe strategie, het uitwerken van een digitaal marketingplan, het ontwikkelen van websites, webshops & applicaties, het inrichten en beheren van AdWords campagnes maar ook het effectief inzetten van SEO.

Onze jarenlange ervaring in en met de digitale wereld zetten we om in relevante denkkracht voor jouw vraag, probleem of doelstelling. Meer omzet, minder kosten, meer tevreden klanten? Daag ons uit!

Logo Juist Digitale Marketing

Udense bedrijven die de weg naar Boekel al wisten te vinden…

Oostendorp Autolease

Oostendorp Autolease is hét aanspreekpunt voor iedereen die zakelijk of privé wil leasen. Juist bedacht, ontwikkelde en beheert samen met de interne marketingafdeling verschillende websites binnen de Oostendorp Autogroep.

't Zusje

Brasserie ’t Zusje, wie kent dit restaurantketen niet? Niet alleen ondersteunen van ’t Zusje met het onderhouden van de Facebook pagina. Ook ontwikkelde we een app die flinke aandacht kreeg in de nationale media.

Wiltec

Juist is al jarenlang de digitale compagnon van Wiltec. We ontwikkelden en beheren de websites en webshops, van diverse bedrijfsonderdelen. Het nieuwe Wiltec.nl staat in het teken van slimme navigatie en service op maat.

Van Donzel

Sinds enkele jaren is de focus op het gebied van marketing en reclame steeds meer op digitale middelen komen te liggen. Hierin neemt Juist de leiding en bepalen we gezamenlijk op basis van actualiteiten en seizoenen gerichte acties en campagnes.

Hulp op afstand? Wees gerust, we hebben meer klanten uit Uden… Zo kozen onder andere Ztahl, Drie Essen, Cafferata, Nouvion, Voet&Winkel, DIBA, Ad Bouw, PDCU, Brasserie de Conversatie, Marc’s BarBQ en Kerstpakketten.nl ook voor Juist.

Benieuwd hoe we jou verder kunnen
helpen met (digitale) marketing?

Vrijblijvend eens kennismaken? Kom ook eens naar Boekel

Wij zijn een fullservice internetbureau in regio Uden dat ervoor zorgt dat jouw bedrijf online succes boekt.

Wij zijn een website bouwer die van jouw website of webshop een professionele website maken. Met alles erop en eraan. Wil je liever een nieuwe website? Geen probleem! Om een website te laten bouwen zullen wij eerst alle wensen en behoeften vanuit de klant bekijken zodat er straks op jouw nieuwe website de juiste informatie gevonden kan worden.

Kom in contact met ons en wij bedenken graag de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Wat wij zoal doen?

  • SEO (zoekmachine optimalisatie)
  • SEA (adverteren op Google/ conversie optimalisatie)
  • WordPress onderhoud
  • Webshop bouwen (responsive website bouwen)

Wij helpen je graag bij het inrichten van Google Analytics, Google Maps, Google Search Console, Google Data Studio en Google Cloud Platform.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je 4x in het jaar op de hoogte gehouden worden over de ontwikkelingen binnen juist? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief.