• Benieuwd hoe wij maximaal resultaat halen uit Google Ads / AdWords?

    Al meer dan 10 jaar helpen wij klanten succesvol met het opzetten van doelgerichte advertentiecampagnes in Google. Met de juiste Google Ads strategie én campagnebeheer zorgen we voor een zo optimaal mogelijk resultaat uit jouw advertentiebudget.

Hoe je Ads niet moet gebruiken

Dat je met Google Ads gericht bezoek naar je website kunt inkopen is niets nieuws. Zo ook mag je van iedere Ads specialist verwachten dat een goed opgezette campagne leidt tot een lagere CPC en hogere kwaliteitsscores.

Waar wat de daadwerkelijke bijdrage is van Google Ads, is een geheel andere vraag. Wordt het budget überhaupt wel effectief ingezet? Is het voor alle producten/diensten wel even relevant om campagnes te draaien? En in hoeverre is de inzet van Ads integraal onderdeel van een doordachte digitale strategie?

Zo beheren wij jouw Ads campagnes

Inventariseren

We beginnen met het uitvoeren van een klantreis, hiermee leren we jouw bedrijf beter kennen. Wat willen we bereiken met online marketing? Wie of wat is de doelgroep? Hoe kunnen we deze mensen bereiken en wat is het budget dat gespendeerd mag worden? Samen komen we tot een duidelijk verhaal waar onze experts op los kunnen gaan.

Inrichten

Zijn de zoekwoorden en de strategie al bekend waarmee we de juiste doelgroep gaan bereiken? We denken graag mee en kennen de mogelijkheden binnen Google Ads, daardoor kunnen we je adviseren over de ideale campagnes. Samen kijken we ook naar zoekwoorden die we willen uitsluiten om zoveel mogelijk waardevolle klikken te krijgen. We zetten de campagnes op en koppelen ze aan landingspagina’s die we voor elk belangrijk zoekwoord ontwikkelen.

Optimaliseren

Wanneer we u Ads campagnes gaan optimaliseren kunnen we dit op verschillende manieren aanpakken. Dit kunnen kleine aanpassingen van uw biedingen per advertentie zijn, het uitsluiten van zoekwoorden waarop uw advertenties niet moeten verschijnen of het activeren van andere mogelijkheden binnen Ads.

Beheren

Vervolgens houden we decampagnes nauwlettend in de gaten en sturen we bij waar nodig. Onze specialisten analyseren de resultaten van de actieve campagnes, daarna rapporteren we u de zoekwoorden die de meeste clicks opleveren en waar er de meeste conversie wordt behaald. Op basis van deze informatie gaan we over tot optimalisatie zodat het budget zo efficiënt en effectief mogelijk wordt benut.

Slide Background

Wat hebben we al bereikt?

We houden ons dagelijks bezig met het onderhouden van Ads campagnes. Al meer dan 10 jaar zorgen we ervoor dat de advertenties van onze klanten de juiste doelgroep aanspreken en zorgen voor de meest haalbare conversies. We optimaliseren niet alleen de advertenties, onze gecertificeerde specialisten kijken nauwlettend mee, adviseren voor optimalisaties en houden klanten op de hoogte van veranderingen en statistieken.

Deadan

Deadan is het bedrijf dat achter onder andere de webshop Statafelshop.nl zit, er is grote concurrentie op zoekwoorden als ‘statafel kopen’ of ‘barkrukken kopen’. Om deze concurrentie voor te blijven onderhouden we wekelijks de campagnes van Deadan. Door de juiste optimalisaties door te voeren, Google Shopping in te zetten en de campagnes ook op het buitenland te richten hebben we flink kunnen bijdragen aan een online succes van Statafelshop.nl.

5 Talen voor de Ads campagnes
+5 Verkopen per dag via Ads
32% van Ads aankopen via Google Shopping
+40% Stijging in gemiddelde bestelwaarde
3,38% Conversiepercentage
+11% CTR
61% van alle conversies via Ads
39% meer interactie op Ads campagnes

Camperhuren.nl

Bij Camperhuren.nl kun je het hele jaar door terecht om je gewenste camper te huren. Al vanaf 2014 beheren we de Ads campagnes met succes. We richten de advertenties in op basis van campers die beschikbaar zijn en geven wat extra gas in de vakantie periodes. Deze combinatie heeft voor een flinke stijging in aanvragen gezorgd en deze zien we nog elk jaar groeien.

Onze specialisten zijn officieel gecertificeerd

Google AdWords Certified

Diverse specialisten van Juist zijn gecertificeerd voor Google AdWords. Zij helpen je graag met het inrichten, beheren en verbeteren van je Google AdWords campagnes.

Meer weten over
Google Ads of SEA van Juist?

Wij helpen je graag verder! Neem contact met ons op