• Certificeringen

    verzekerd van bekwaam advies

Bij Juist zien we onszelf als adviseurs. Wij willen onze expertise in uw voordeel laten werken. Wij zorgen er dan ook voor dat wij deze expertise in huis hebben. Om u op verantwoorde wijze te kunnen adviseren kwalificeren onze mensen zich. Hierdoor bent u verzekerd van bekwaam advies.

Google Partner

Juist is door Google gecertificeerd als ‘Google Partner’.
Deze accreditatie wordt alleen afgegeven aan bedrijven die hun professionaliteit hebben bewezen als beheerders van Google AdWords advertentiecampagnes.
Bekijk ook onze partnerpagina bij Google.

Google Analytics Qualified Individuals

Google Analytics is hét systeem om te meten hoe bezoekers op uw website terechtkomen en wat zij daar vervolgens doen. Juist leest deze statistieken, onderneemt vervolgens de juiste acties en maakt bovendien de vertaalslag naar bedrijfseconomische resultaten. Hiervoor heeft Juist bekwame online marketeers in dienst die gecertificeerd zijn als ‘Google Analytics Qualified Individual’.

Falcon (falcon.io)

Bij Juist werken wij met de social media marketingtool van Falcon.io. Omdat Falcon.io Alpha partner is van Facebook, Instagram en Linkedin zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op deze platforms. Met Falcon.io publiceren we berichten, voeren we communitybeheer uit, luisteren we naar wat er over jouw merk, bedrijf of organisatie wordt verteld en rapporteren we eenvoudig resultaten. Ook maakt deze tool samenwerking met onze klanten extra makkelijk.

Coosto – Social monitoring

Binnen het team van Juist zijn 5 personen gecertificeerd om te werken met de social monitoringsoftware van Coosto. Dit stelt ons in staat om online vermeldingen van klanten realtime te monitoren en daar waar nodig op te reageren. Daarnaast biedt de software mogelijkheden voor sentimentanalyse, concurrentie- en marktonderzoek.

Facebook Certified Buying Professional

De ‘Facebook Blueprint Certification’ is een certificatie door Facebook voor digitale marketeers. Het certificaat wordt alleen toegekend aan professionals die aantoonbare geavanceerde vaardigheden beschikken ten aanzien van Facebook marketing. Onze professionals zijn bedreven in het creëren en inkopen van Facebook campagnes voor een maximale impact.

Facebook Certified Planning Professional

Facebook Certified Planning Professional

De ‘Facebook Certified Planning Professional’ is een certificatie door Facebook voor digitale marketeers. Het certificaat wordt alleen toegekend aan professionals die bedreven zijn in het plannen van succesvolle advertentiecampagnes op Facebook.

MailChimp Expert

Juist is door MailChimp erkend als ‘MailChimp Expert’.
Gedurende de afgelopen jaren hebben talloze klanten zich via Juist aangesloten bij MailChimp en zijn diverse koppelingen met externe systemen tot stand gebracht.
Bekijk ook onze expertpagina bij MailChimp.

badge-cert-dev-plusbadge-cert-solution

Magento Certified

Voor het e-commerce platform Magento zijn diverse ontwikkelaars van Juist gecertificeerd op verschillende onderdelen. Zowel op niveau van development als advies en inrichting.

Zend Certified Engineers

Het bedrijf Zend Technologies is de ontwikkelaar van de PHP-scripttaal, de scripttaal waarmee de meeste websites ontwikkeld worden.
Een webdeveloper kan zich certificeren als Zend certified engineer.
Deze toont daarmee aan over uitstekende kennis van de PHP-scripttaal te beschikken en is volledig gekwalificeerd om PHP-webapplicaties te ontwikkelen.

sharpspring partner

Sharpspring Marketing Automation

Met SharpSpring breng je je bezoekers beter en completer in kaart, om ze vervolgens geautomatiseerd (én gepersonaliseerd) aan te spreken. Zo neem je je bezoekers beter bij de hand en zorg je voor meer conversies. SharpSpring neemt een centrale rol in in je (online) strategie. Daarmee leg je de verbinding tussen middelen en kanalen als social media, direct mailing, landingspagina’s, advertenties en al je andere uitingen.

Lees meer over marketing automation met SharpSpring.