10 jaar klant van Juist, dat moet gevierd worden!

door
14 september 2018
Leestijd: < 1 minuut

Juist bestaat al ruim 10 jaar. In die jaren hebben wij zeker niet stilgezeten. We hebben mooie marketingacties opgezet, social media strategieën bedacht, websites gecreëerd en applicaties gebouwd. Juist is in deze jaren gegroeid in wijsheid én in aantal klanten. En onze klanten? Die zijn met ons meegegroeid. Sommige hiervan al vanaf het prille begin.

Zo zijn Edwin Melis Tuintechniek, Gebrs. Van den Brand en Van Oort, Wiltec BV, Roestvrij Taal, IBN-Holding en Bouwbedrijf Versteegden nu alweer 10 jaar klant van Juist. En dat vonden wij meer dan genoeg reden voor een hele koele (haha) verrassing.

Vorige week gingen we dan ook op pad met een heuse ijscokar om deze klanten te trakteren. Geheel in stijl gekleed en met een wagen vol toeters en bellen werden we overal hartelijk ontvangen. Ook bij Wiltec BV in Uden bijvoorbeeld!

 

 

Het was super om te zien dat deze heerlijke verrassing door iedereen werd gewaardeerd. Die waardering is vanzelfsprekend wederzijds! Wij hopen dan ook om de komende jaren nóg meer klanten te mogen verrassen met een decenniumlange samenwerking met Juist. En voor de klanten die afgelopen week een lekker ijsje hebben mogen ontvangen: op naar de twintig!

Benieuwd hoe de hele dag eruit heeft gezien? Kijk dan het filmpje hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=VIWhrzkV7cYhttp://

 

0 Reacties

Geef een reactie